Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ για Athens Pride: Μια φορά κι έναν καιρό διεκδικήσαμε και πετύχαμε - Συνεχίζουμε για την πλήρη ισονομία

ΣΥΡΙΖΑ για Athens Pride: Μια φορά κι έναν καιρό διεκδικήσαμε και πετύχαμε – Συνεχίζουμε για την πλήρη ισονομία

«Μια φορά κι έναν καιρό», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το φετινό Athens Pride, «διεκδικήσαμε και πετύχαμε το Σύμφωνο Συμβίωσης, τη Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου, το Δικαίωμα Αναδοχής στα ομόφυλα ζευγάρια»

«Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα είμαστε στην πλατεία Κοτζιά. Στην πλατεία, που για μια ολόκληρη μέρα θα φιλοξενήσει την αγάπη χωρίς όρια, την ισότητα χωρίς εξαιρέσεις, την ελευθερία, την πολυχρωμία και τα δικαιώματα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την κεντρική εκδήλωση του Athens Pride που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, πρόκειται για μια ημέρα, «που σηματοδοτεί διαρκείς αγώνες για την ορατότητα της ύπαρξής μας, απλά γιατί ο κόσμος χωρά πολλούς κόσμους».

«Το Σάββατο θα είμαστε στην πολύχρωμη γιορτή υπερηφάνειας του Athens Pride», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και υπογραμμίζεται ότι «θα κουβαλάμε μαζί μας αποσκευές διεκδικήσεων, διαδρομές ατομικών και συλλογικών αντιστάσεων, ανυπακοή στη θλιβερή μονοχρωμία του σκοταδισμού».

«Μια φορά κι έναν καιρό» πετύχαμε πολλά

Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως «θα είμαστε σε όλες τις γιορτές υπερηφάνειας όσο θα επιδιώκεται η ταπείνωση, όσο η αξιοπρέπεια θα πληγώνεται, όσο ο ρατσισμός και η ΛΟΑΤΚΙ+ φοβία σκορπούν δηλητήριο μίσους, όσο οι άνθρωποι δεν θα έχουν τα ίδια δικαιώματα.

»Θα είμαστε στις πλατείες και τους δρόμους του Athens Pride για να φωνάξουμε ‘τίποτα λιγότερο από την πλήρη ισότητα, από την πλήρη ισονομία παντού’».

Και υπενθυμίζει, χρησιμοποιώντας το σύνθημα του Athens Pride, πως «’Μια φορά κι έναν καιρό’, διεκδικήσαμε και πετύχαμε το Σύμφωνο Συμβίωσης, τη Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου, το Δικαίωμα Αναδοχής στα ομόφυλα ζευγάρια».

Για να καταλήξει πως «αυτή τη φορά, θα περπατήσουμε στους δρόμους της Αθήνας με άρματα αγάπης, συνύπαρξης, αξιοπρέπειας, κοινωνικής απελευθέρωσης. Θα είμαστε εκεί με κεντρικό μας σύνθημα: Αγάπη χωρίς όρια, ισότητα χωρίς εξαιρέσεις, δίκαιη κοινωνία χωρίς διακρίσεις. Όλα για όλ@!».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024