Επιχείρηση διάσωσης στην Πάρο – Βυθίζεται σκάφος
Οι δύο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος κάνοντας χρήση της βοηθητικής λέμβο
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Πάρου, όταν ιστιοφόρο άρχισε να βυθίζεται στην θαλάσσια περιοχή του νησιού.
Το σκάφος, το οποίο έφερε αγγλική σημαία, βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή Κολυμπήθρες, της Νάουσας. Αυτή την ώρα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κυκλάδων με έδρα τη Νάουσα της Πάρου, επιχειρεί κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού Σώματος, για παροχή βοήθειας στο ημιβυθισμένο σκάφος.
Σώοι οι επιβαίνοντες
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι δύο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το σκάφος κάνοντας χρήση της βοηθητικής λέμβου, όταν το ιστιοπλοϊκό προσάραξε σε αβαθή.
Σημειώνεται ότι και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442