Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τελικός» για τον Παναθηναϊκό, για το μπρέικ και το 15-0 ο Ολυμπιακός

«Τελικός» για τον Παναθηναϊκό, για το μπρέικ και το 15-0 ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των τελικών σε ένα παιχνίδι κομβικό για την έκβαση του πρωταθλήματος.

O Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό της Basket League, σε ένα ματς do or die για το τριφύλλι, αφού με ήττα ουσιαστικά πάει για… σκούπα.

Τέσσερις ημέρες μετά το πρώτο παιχνίδι των τελικών του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, οι δύο αιώνιοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παρκέ του ΟΑΚΑ (08/06, 21:15, ΕΡΤ3), με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να φύγουν με το διπλό, προκειμένου να «αγκαλιάσουν» τον τίτλο και να φτάσουν στο 15-0 το σερί.

Από εκεί και πέρα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (04/06), οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, επικρατώντας δύσκολα στο φαληρικό γήπεδο με 73-70 για το 1-0 στη σειρά.

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε πολύ καλά στο Game 1 της σειράς και παρά την ήττα με 73-70, έδειξε ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, με τον Χρήστο Σερέλη να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 στη σειρά, ώστε να «καθαρίσει» και να πάρει το δεύτερο σερί νταμπλ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ωστόσο να έχει έναν «πονοκέφαλο», καθώς ίσως στερηθεί τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα να έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις. Η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024