Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ποιοι δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό, τι γνώριζε και τι ερευνά η Αστυνομία

Ποιοι δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό, τι γνώριζε και τι ερευνά η Αστυνομία

Φόβοι για επανέναρξη των «συμβολαίων θανάτου» στον χώρο της ελληνικής μαφίας, μετα από έναν χρόνο σιγής

Ενας 44χρονος πρώην οδηγός ταξί που είχε κατηγορηθεί για δολοφονία οπαδού του Παναθηναικού το 2007 αλλά και αιματηρή επίθεση προ μερικών ετών σε περιοχή της Ηλείας αλλά κι ένας στενός συγγενής του που συμμετείχε στην φρούρηση ποινικού που δολοφονήθηκε προ ενός ετους στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας είναι τα δύο θύματα της εγκληματικής επίθεσης που σημειώθηκε στις 11.15 το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Σοφία Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Με φόβο πλέον της ΕΛΑΣ ότι μετά από ένα χρόνο «σιγής» ( ύστερα από ειδική τακτική με φιλικές συνομιλίες με ποινικούς που εφάρμοζε η ΕΛΑΣ αλλά δεν την είχε συνεχίσει τους τελευταίους μήνες) υπάρχει επανεκκίνηση του εμφυλίου στον χώρο της ελληνικής μαφίας που έχει προκαλέσει 25 περίπου θύματα σε μία πενταετία. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα ορισμένες σχετικές ενδείξεις για τον επόμενο κύκλο αιματηρών επιθέσεων στον χώρο του εγχώριου οργανωμένου εγκλήματος.

Συνδέοντας μάλιστα την τωρινή διπλη φονική επίθεση με τις δολοφονίες που είχαν σημειωθεί τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2022 με θύματα δύο επιχειρηματίες που ασχολούντο με το εμπόριο καυσίμων και φαίνεται να είχαν κι άλλες ποινικές εμπλοκές. Με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να διαθέτουν πληροφορίες για την προέλευση του διπλού εγκλήματος στον Κορυδαλλό , όμως αναζητούν σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε όχημα τύπου τζιπ άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ πυροβολώντας κατά των δύο συγκεκριμένων ατόμων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυρπόλησαν το όχημα με το οποίο πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση. Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στην εθνική οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά να φλέγεται.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024