
O πιο… χαλαρός μαθητής των πανελλαδικών: «Τώρα κλάιν ό,τι γίνει…»
Δείτε το επικό βίντεο
Στην 3η μέρα των πανελληνίων βρισκόμαστε σήμερα, με τους υποψήφιους των επαγγελματικών λυκείων να εξετάζονται στην ανατομία, στο ΑΟΘ, τα δίκτυα υπολογιστών και τις αρχές βιολογικής γεωργίας.
Για άλλη μια φορά, τις εντυπώσεις έκλεψε ένας μαθητής του ΕΠΑΛ, ο οποίος έδωσε το μάθημα χωρίς άγχος και βγήκε έξω από το εξεταστικό κέντρο χαλαρός κάνοντας δηλώσεις σε τοπικό μέσο.
«Φαίνεται ότι έχω γράψει σούπερ, τα θέματα ήταν οκ, ήταν κλάιν, μέτρια θα πω. Εγώ παλεύω για δέκα, αν και η σχολή που θέλω να περάσω είναι κάτω από τη βάση, είναι 8.800, εμποροπλοιάρχων. Λογικά την «πιάνω». Πιστεύω θα περάσω, εντάξει, κλάιν. Αν δεν γράψουμε στη τελική, θα ξαναγράψουμε του χρόνου ή θα πάω κανά ΙΕΚ. Τώρα πια ότι γίνει.. Chill» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
- Το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη – Δείτε αναλυτικά
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό» – Τι απαντούν οι Πράσινοι
- MEGA Stories: Ιστορίες από τσιμέντο στις Κυκλάδες
- Εκλογές 11ης Μαΐου 1958: Η Δεξιά εγέννησε την Αριστερά
- Το 1566 σε νοσοκομεία της περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA








