Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντμίτρι Μεντβέντεφ: H Ουκρανία εξαπέλυσε αντεπίθεση και η Μόσχα θα πρέπει να απαντήσει

Ντμίτρι Μεντβέντεφ: H Ουκρανία εξαπέλυσε αντεπίθεση και η Μόσχα θα πρέπει να απαντήσει

«Ο εχθρός έχει εδώ και καιρό υποσχεθεί μια μεγάλη αντεπίθεση»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα ότι φαίνεται πως η Ουκρανία έχει εξαπολύσει την πολυαναμενόμενη αντεπίθεσή της και ότι η Μόσχα θα πρέπει να απαντήσει με τη δική της επίθεση μόλις απωθήσει τις δυνάμεις του Κιέβου.

«Ο εχθρός έχει εδώ και καιρό υποσχεθεί μια μεγάλη αντεπίθεση. Και φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει κάτι», δήλωσε ο Μεντβέντεφ, που τώρα είναι αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, σε ανακοίνωση στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram. «Πρέπει να σταματήσουμε τον εχθρό και μετά θα εξαπολύσουμε επίθεση», δήλωσε.

«Ο πόλεμος μπορεί να κρατήσει δεκαετίες»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε πως ο πόλεμος στην Ουκρανία ενδέχεται να διαρκέσει δεκαετίες, με περιόδους μαχών που θα διακόπτονται από εκεχειρίες. Ο πρώην πρόεδρος, σύμμαχος του νυν προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, συνηθίζει τις σκληρές τοποθετήσεις για τον πόλεμο. Τον περασμένο μήνα, χαρακτήρισε την ουκρανική κυβέρνηση «μόλυνση».

«Αυτή η σύγκρουση θα διαρκέσει πάρα πολύ καιρό, πιθανότατα δεκαετίες», είπε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με το RIA. «Όσο υπάρχει τέτοια κυβέρνηση εκεί, θα έχουμε τρία χρόνια εκεχειρία, δυο χρόνια πολέμου και πάλι από την αρχή», προέβλεψε, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό της Μόσχας πως στο Κίεβο κυβερνούν ναζί.

Πηγή: ΑΠΕ –  ΜΠΕ

Sports in

Η διάθεσή μας επηρεάζει τον σκύλο μας;

Ο σκύλος κατανοεί απόλυτα τα συναισθήματα μας. Πώς μπορεί να είναι τόσο καλός στην «ανάγνωση» της συναισθηματικής μας κατάστασης; Και κατά πόσο επηρεάζεται;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024