Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Φοβήθηκα για τη ζωή μου» - Τι λέει η 17χρονη που δέχθηκε επίθεση από 4 άτομα στη Φρεαττύδα

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου» – Τι λέει η 17χρονη που δέχθηκε επίθεση από 4 άτομα στη Φρεαττύδα

«Έτσι έσωσα την 17χρονη» - Μαρτυρία σοκ για τον εφιάλτη που έζησε το ζευγάρι σε παραλία του Πειραιά.

Στιγμές τρόμου έζησε μέρα μεσημέρι ένα νεαρό ζευγάρι, όταν στην παραλία της Φρεαττύδας δέχθηκαν επίθεση από 4 άτομα προκειμένου να κακοποιήσουν σεξουαλικά την κοπέλα.

Τέσσερα άτομα,  17 έως 19 ετών, αιγυπτιακής καταγωγής, πλησίασαν τα δύο παιδιά και τους επιτέθηκαν μπροστά σε άλλους λουόμενους μέρα μεσημέρι.

«Χτύπησαν ένα παιδί που ήταν στα βράχια, προσπάθησαν να βιάσουν και την κοπέλα και πέταξαν τον νεαρό στη θάλασσα. Το είδαμε το παιδί να τρέχει με αίματα προς αυτήν την κατεύθυνση» περιγράφει ένας 22χρονος νεαρός που έτρεξε να βοηθήσει τα δύο παιδιά.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Οι δράστες πλησίασαν με άγριες διαθέσεις το ζευγάρι. Τραυμάτισαν τον 15χρονο στα χέρια και τα πόδια με κουτάκια αναψυκτικού, ρίχνοντας τον από τα βράχια. Έπειτα, επιτέθηκαν στη 17χρονη, με έναν από τους δράστες να την αγγίζει σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Έντρομη, καλούσε σε βοήθεια.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Ο ένας από αυτούς με ακουμπούσε συνεχώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου. Προσπάθησα να τους μιλήσω. Φοβήθηκα πως σε περίπτωση που αντιδρούσα, θα με έριχναν πάνω στα βράχια».

«Έτσι έσωσα την κοπέλα»

Ο 15χρονος άρχισε να τρέχει αιμόφυρτος στην παραλία. Ζητούσε να καλέσουν το 100. Υπάλληλος του beach bar έτρεξε προς το μέρος του.

«Μου λέει ‘είναι η κοπέλα μου εκεί, με χτύπησαν’ και μου λέει ‘έχει κάποια άτομα εκεί που την πειράζουν’. Ήταν χτυπημένος παντού, τον είχαν πετάξει από τον βράχο» λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Αψηφώντας κάθε κίνδυνο, ο Μανώλης Καφετζιάδης, αθλητής καράτε, έτρεξε προς τα βράχια για να σώσει την 17χρονη. Είχε ήδη καλέσει την αστυνομία.

Οι δράστες αποπειράθηκαν να τον τραυματίσουν με σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

«Βλέπω την κοπελίτσα τρομαγμένη τη ρωτάω τι έγινε, ‘μου λέει το κινητό μου το πέταξαν’, της λέω ‘είσαι καλά’ τρομαγμένη εκείνη. Προσπάθησαν να μου επιτεθούν, ο ένας είχε ετοιμάσει το μπουκάλι, έγινε ένα σκηνικό και με πέτρες, βγάζω το φανελάκι το βάζω στο χέρι, γιατί ο άλλος ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί με ένα αλουμίνιο και παίρνω τη μικρή και τη φέρνω προς τη ναυαγοσώστρια».


Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δύο εξ’ αυτών εντοπίστηκαν κοντά στη παραλία της Φρεαττύδας και ομολόγησαν ότι ο τρίτος της παρέας είχε κρυφτεί σε δομή φιλοξενίας.

Εκεί κοντά συνέλαβαν και τον τέταρτο δράστη.

Όλοι τους είναι γνωστοί για κλοπές και ληστείες στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024