Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Πονηρός: Σοκ στη Μύκονο για τον θάνατο του γνωστού κοσμηματοπώλη

Φώτης Πονηρός: Σοκ στη Μύκονο για τον θάνατο του γνωστού κοσμηματοπώλη

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Μύκονος από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού κοσμηματοπώλη, Φώτη Πονηρού.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του κοσμηματοπώλη Φώτη Πονηρού. Ο γνωστός κοσμηματοπώλης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών, από ανακοπή, αφήνοντας πίσω του την σύζυγο του και το παιδάκι του.

Ο αδελφός του, σοκαρισμένος από τον ξαφνικό χαμό του Φώτη, μίλησε στο T-live. Όπως επεσήμανε, την ίδια μέρα είχε βγει θετικός στον κοροναϊό και θα παρέμενε σπίτι για να αναρρώσει.

«Από ανακοπή, ανακοπή. Είχε κοροναϊό, μέσα σε μια μέρα δηλαδή και το βράδυ έπαθε ανακοπή. Χθες το απόγευμα. Πήγε έκανε ένα τεστ covid, διαγνώστηκε θετικός, πήγε σπίτι του, αυτό. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, εγώ το ήξερα ότι είχε διαγνωστεί με covid, με πήρε τηλέφωνο και μου το είπε και ότι θα είναι δύσκολο να πάει στη δουλειά τις επόμενες μέρες, να ανοίξει το κατάστημα της Μυκόνου. Ήταν στο κρεβάτι, θα καθόταν δυο, τρεις μέρες, όσο ήταν. Ένιωθε δυσφορία» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πονηρός στον Alpha.

Ποιος ήταν ο 40χρονος Φώτης Πονηρός

Ο Φώτης Πονηρός ήταν ο νεότερος από τα δύο αδέρφια της οικογένειας και τρίτη γενιά στην οικογενειακή επιχείρηση. Ο Φώτης Πονηρός, έχοντας μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, έσβησε ξαφνικά στα 40 του χρόνια.

Χαμογελαστός, επιτυχημένος, με διακρίσεις στον τομέα του, είχε πάθος για τη σχεδίαση κοσμημάτων και δραστηριοποιείτο επαγγελματικά με καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη.

Ακολουθώντας τα βήματα της οικογενειακής παράδοσης, η αγάπη του για τα κοσμήματα εκδηλώθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και στη συνέχεια σπούδασε γεμολογία και σχεδίαση κοσμημάτων στη Φλωρεντία. «Οι συνεχιστές της, οι άνθρωποι της τρίτης γενιάς, στρέψαμε περισσότερο το βλέμμα μας στη γοητεία της ελληνικής φύσης που μας περιβάλλει, στο φως, στην ιστορία και την αρχιτεκτονική αυτού του ευλογημένου τόπου» δήλωνε ο γνωστός κοσμηματοπώλης.

Ο Φώτης Πονηρός μπορούσε να υπερηφανεύεται για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που του έδειχναν οι πελάτες του, με χρόνια παράδοσης στην τέχνη των κοσμημάτων. Ο 40χρονος κοσμηματοπώλης άφηνε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα σε κάθε κομμάτι που σχεδίαζε. Μαζί με τον αδελφό του, είχαν διακριθεί επί έξι συνεχόμενες χρονιές, από το 2012 έως και το 2017, στα διεθνή βραβεία «Giuseppe Sciacca» , για τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Οι μπουτίκ του οίκου στα δύο δημοφιλή κυκλαδονήσια αλλά και στην Αθήνα αποτελούν «προορισμό» για τους ξένους επισκέπτες, αφού η φήμη τους είχε ξεπεράσει τα σύνορα. Με όρεξη για δουλειά και έμπνευση από τα νησιά που δραστηριοποιείτο, ο Φώτης Πονηρός, άφησε πίσω του μια λαμπρή πορεία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024