Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πασίγνωστη Έλληνίδα ηθοποιός ήθελε να ταξιδέψει με αεροπλάνο χωρίς ταυτότητα ή διαβατήριο

Πασίγνωστη Έλληνίδα ηθοποιός ήθελε να ταξιδέψει με αεροπλάνο χωρίς ταυτότητα ή διαβατήριο

Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία, η εν λόγω ηθοποιός ήταν αγενέστατη

Με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μαρίας Σολωμού, αναφορικά με την αεροπορική εταιρεία και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν σε πτήση που είχαν «κλείσει» με την εν λόγω εταιρεία, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για μία πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία απαιτούσε να ταξιδέψει χωρίς ταυτότητα.

«Έλα μωρέ δεν με ξέρεις;»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής: «Πρέπει να καταλάβουμε πώς διαχειριζόμαστε την αναγνωρισιμότητά μας. Κάποιοι λόγω της δουλειάς μας –βάζω και την αφεντιά μου μέσα- είμαστε αναγνωρίσιμοι, πρέπει αυτό να το καταλάβουμε. Έχω τύχει – δεν θα πω όμως το όνομα της αγενέστατης ηθοποιού- στο εξής περιστατικό…»

«Πετάω κι εγώ για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός που είναι πολύ γνωστή. Της λένε ‘κυρία μου, θέλουμε το boarding pass, ταυτότητα ή διαβατήριο’. Τους δείχνει το boarding pass και τους λέει ‘έλα μωρέ δεν με ξέρεις;’. Από τις νέες ηθοποιούς, πολύ γνωστή. Της απάντησαν ότι την γνωρίζουν αλλά οφείλουν, όπως κάνουν και στους υπόλοιπους, να το τσεκάρουν. Τότε εκείνη απάντησε πως δεν είχε μαζί της ταυτότητα ή διαβατήριο».

«Κι έγινε ολόκληρο θέμα, έμεινε έξω αλλά τελικά την είδα να μπαίνει στο αεροπλάνο. Την είδα τελευταία. Δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω πώς το χειρίζονται οι άλλοι. Τέτοια εγωπάθεια δηλαδή. Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας υπογράμμισε ότι το εν λόγω περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την Ζέτα Μακρυπούλια και την Μαρία Σολωμού.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024