Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο ΝΒΑ: Ο Ίρβινγκ θέλει τον ΛεΜπρόν στους Μάβερικς

Χαμός στο ΝΒΑ: Ο Ίρβινγκ θέλει τον ΛεΜπρόν στους Μάβερικς

Χαμός από δημοσιεύματα στην Αμερική, που αναφέρουν ότι ο Καϊρί Ίρβινγκ προσπαθεί να πείσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να τον ακολουθήσει στους Ντάλας Μάβερικς.

Την επανένωση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς επιζητεί ο Καϊρί Ίρβινγκ, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και ο γνωστός δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια, ο Αμερικανός γκαρντ προσέγγισε τον «Βασιλιά» με σκοπό να μάθει αν ενδιαφέρεται να γίνουν και πάλι συμπαίκτες, αυτήν τη φορά στους Ντάλας Μάβερικς. Βέβαια, ο Ίρβινγκ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει μείνει ελεύθερος από το Ντάλας και είναι unrestricted free agent.

Η πιθανή συνεργασία του με τον ΛεΜπρόν όμως φαίνεται πως μπορεί να τον οδηγήσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς. Ο «βασιλιάς» δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς μέχρι το 2025, κάτι που σημαίνει πως μόνο με ανταλλαγή θα μπορούσε να πάει στους Μάβερικς.

Ρεαλιστικά ένα τέτοιο σενάριο μοιάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα υπογραφεί η νέα σύμβαση συλλογικής εργασίας (CBA) του NBA, με σκοπό να εμποδίσει τις ομάδες να μπορούν να διαθέτουν τρεις παίκτες με super-max συμβόλαια στο σύνολό τους. Συνεπώς για να φτιαχτεί μια σούπερ τριάδα με Ντόντσιτς, Ίρβινγκ και ΛεΜπρόν Τζέιμς, κάποιος από τους πρώτους δύο θα έπρεπε να δεχθεί μία σημαντική μείωση αποδοχών.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024