Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Καλά έκανα κι έφυγα, δε θέλω νάνο» - Προκαλεί η παίκτρια που έριξε την πιο εξοργιστική χυλόπιτα της ελληνικής τηλεόρασης

«Καλά έκανα κι έφυγα, δε θέλω νάνο» – Προκαλεί η παίκτρια που έριξε την πιο εξοργιστική χυλόπιτα της ελληνικής τηλεόρασης

«Οι άνθρωποι είναι κομπλεξικοί...»

Η Καρίνα από το «First Dates», η κοπέλα που έγινε γνωστή γιατί σηκώθηκε και παράτησε την ώρα του ραντεβού της τον Έρωτα, τον παίκτη που της φάνηκε πολύ κοντός και αγύμναστος, μίλησε στην εκπομπή  «Γεια σου» για το τηλεοπτικό ραντεβού της και όσα της καταλόγισαν στα social media.

Η εν λόγω κοπέλα είπε ότι δεν έχει διαβάσει τα αρνητικά σχόλια, ενώ χαρακτήρισε «κομπλεξικούς» τους ανθρώπους που σχολίασαν τον απρεπέστατο τρόπο, με τον οποίο παράτησε τον Έρωτα.

Τι απαντά η Καρίνα

«Πιστεύω ότι έχω τρόπους αλλά έχω κάποια στάνταρ και το παιδί δεν τα είχε. Δεν θα ασχοληθώ με άνθρωπο που δεν θέλω να γνωρίσω. Δεν είναι ρατσιστικά τα σχόλια ‘κοντός’, ‘αγύμναστος’. Εμένα μου αρέσει ο άντρας γυμνασμένος και ψηλός. Δε θέλω ένας άνθρωπο γκνομ (νάνο) μπροστά μου. Είναι κομπλεξικοί οι άνθρωποι που τα είπαν αυτά, εγώ ξέρω ακριβώς τι θέλω. Δεν θέλω να χάσω τον χρόνο μου εκεί που δεν με βολεύει. Δεν πρέπει ακουθήσω τα δικά μου θέλω; Πρέπει να σέβομαι τα θέλω της τηλεόρασης; Δεν αισθάνθηκα άσχημα που έφυγα. Με τον άνθρωπο δεν έχω πρόβλημα αλλά δεν έκανε για εμένα. Οι πρώην μου είχαν ύψος 1,83 και πάνω και ήταν όλοι γυμνασμένοι.

«Θέλω λίγο άγριους. Στιλ μου είναι ο Τζέισον Στέιθαν, ο Τζέισον Μομόα. Δεν απαντάω καθόλου στα αρνητικά σχόλια, δεν έχω διαβάσει τίποτα, όχι έχω ακούσει είναι από πελάτισσές μου. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου είτε καλά πει είτε κακά είσαι καλά. Τα κακά τα γράφω στα ψεύτικά μου (δείχνοντας το στήθος της)».

Δείτε το βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024