Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο φινάλε στο Φενέρ-Εφές με μυθικό τρίποντο του Κλάιμπερν

Απίστευτο φινάλε στο Φενέρ-Εφές με μυθικό τρίποντο του Κλάιμπερν

Ο δεύτερος ημιτελικός του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Αναντολού Εφές, είχε ένα επικό φινάλε και κρίθηκε τελικά από το buzzer beater τρίποντο του Γουίλ Κλάιμπερν.

Τι ασύλληπτο φινάλε! Η Αναντολού Εφές κατάφερε να κάνει το μπρέικ και να φύγει νικήτρια από την έδρα της Φενέρμπαχτσε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τους ημιτελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Γουίλ Κλάιμπερν πραγματοποίησε μια απίθανη εμφάνιση με 35 πόντους, με αποκορύφωμα το τρίποντο νίκης στο τέλος του αγώνα, που διαμόρφωσε το τελικό 90-92 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Η Εφές προηγήθηκε με 82-89 στα 27″, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο με δύο τρίποντα να μειώσουν στον πόντο (88-89) 15″ πριν το τέλος, ενώ αμέσως μετά ο Χέιζ-Ντέιβις έκλεψε την μπάλα και σκόραρε για το 90-89 με 6″ στο χρονόμετρο.

Ο «καυτός» σε όλο τον αγώνα Κλάιμπερν πήρε την μπάλα και με ένα φοβερό buzzer beater τρίποντο, «σκότωσε» τη Φενέρ για το 90-92.

Οι αντιδράσεις από τους δύο προπονητές επικές, με τον Δημήτρη Ιτούδη να πετάει το πινακάκι του και να μην δίνει το χέρι του στον Εργκίν Αταμάν που πανηγύρισε έξαλλα προς τον πάγκο της Φενέρ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024