Με ένα εντυπωσιακό φούξια φόρεμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Τα δύο ζευγάρια διατηρούν πολύ καλή σχέση, με Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και Τζίμη Σταθοκωστόπουλο να συνδέονται με συγγενική σχέση, καθώς είναι ξαδέρφια.

Με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ο γιος του ζευγαριού βαφτίστηκε Φώτης, με νονό του τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

«Θέλω και δεν θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και για ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή. «Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω, αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια.

Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι. Τα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μπορεί να με δείτε τη νέα σεζόν, γιατί όχι;» ανέφερε στις κάμερες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.