Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στον Άλιμο: Νέα βίντεο από τον εμπρησμό στο κατάστημα επίπλων - Η στιγμή της έκρηξης

Φωτιά στον Άλιμο: Νέα βίντεο από τον εμπρησμό στο κατάστημα επίπλων – Η στιγμή της έκρηξης

Αποκαλυπτικό είναι το νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

Συναγερμός σήμανε σήμερα στις 5:00 το πρωί στην Πυροσβεστική από πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από εμπρησμό σε κατάστημα επίπλων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στον Άλιμο Αττικής.

Νέο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA καταγράφει τη στιγμή που άγνωστος φτάνει με μοτοσικλέτα έξω από κατάστημα, σπάει την τζαμαρία και πετάει μέσα στον χώρο βόμβα μολότοφ.

Δείτε το βίντεο

Το MEGA είχε παρουσιάσει και νωρίτερα βίντεο από τη στιγμή του εμπρησμού στο κατάστημα με τις φλόγες να ξεπηδούν από το κτίριο και την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Η στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα που φλεγόταν, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διεξαγόταν κανονικά, με αυτοκίνητα να περνούν από το σημείο.

Οι στιγμές αμέσως μετά την έκρηξη

Όπως μπορείτε να δείτε μετά την έκρηξη οι φλόγες είναι τεράστιες, ενώ ακούγονται αστυνομικοί να ζητούν από πολίτες να απομακρυνθούν για να μην κινδυνεύσουν.

Νέες μικρότερες εκρήξεις

Η Αστυνομία, στη συνέχεια, σταμάτησε την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, ενώ ακούστηκαν κι άλλες μικρότερες εκρήξεις. Μάλιστα, ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά στο κτίριο υπέστη ζημιές από τις φλόγες που το έφταναν.

Έχει τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά

Η φωτιά πλέον έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν ήταν εκτεταμένες, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι ένοικοι των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κατάστημα απομακρύνθηκαν από τα διαμερίσματά τους μέσω του κλιμακοστασίου.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 6:00 το πρωί και στο σημείο επιχείρησαν 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 2 ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024