Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 9-4: Κρίμα κι άδικο για τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 9-4: Κρίμα κι άδικο για τους ερυθρόλευκους

Παίζοντας εξαιρετικά (και) κόντρα στη Φερεντσβάρος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 9-4 των Ούγγρων – Έχασαν το λάθος παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι που τερμάτισαν στη 5η θέση του Final 8 του Champions League

Με τον Ολυμπιακό να ξεδιπλώνει για ακόμη μια φορά την ποιότητα του μέσα στην πισίνα το σύνολο του Ίγκορ Μιλάνοβιτς επικράτησε με 9-4 της Φερεντσβάρος κατακτώντας έτσι την 5η θέση στο Final 8 του Βελιγραδίου.

Μια θέση η οποία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, μιας και οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετική στα δύο από τα τρία ματς που κλήθηκαν να δώσουν, με την ήττα από την Νόβι Μπέογκραντ να τους στερεί την είσοδο στην τετράδα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Φιλίποβιτς στην πρώτη επίθεση αλλά η Φερεντσβάρος πέτυχε τρία τέρματα στην πρώτη περίοδο και ήταν μπροστά με 3-2 (γκολ ο Αργυρόπουλος – Κανακάκης στο τέλος της περιόδου), αφού είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βάμος.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έπαιξε καταπληκτική άμυνα, ο Δερβίσης ισοφάρισε 3-3 στο ημίχρονο και εν συνεχεία με ένα 3-0 στο τρίτο οκτάλεπτο (Βάμος, Μουρίκης, Φουντούλης) ξέφυγε 6-3, απέναντι στη Φερεντσβάρος που δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε στον παραπάνω, ούτε στην κόντρα αλλά ούτε από την περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός στο τέλος της τρίτης περιόδου είχε 1/3 στον παραπάνω ενώ η Φερεντσβάρος 1/7.

Με γκολ των Γενηδουνιά (2), Γούβη και εξαιρετικές αντιδράσεις στην άμυνα η διαφορά πήγε και στο +6 για τον Ολυμπιακό (9-3) που έπαιξε ωραίο πόλο και έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Βελιγράδι. Ο Αργυρόπουλος – Κανακάκης που είχε σκοράρει στο τέλος της πρώτης περιόδου, ήταν αυτός που πέτυχε γκολ για τους Ούγγρους ύστερα από 22 λεπτά! Μείωσε σε 9-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 3-0, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Ζολτ Βάργκα): Ζακόνι, Μόλναρ, Βάντοβικς 1, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ούμποβιτς, Φέκετε, Βίγκβαρι, Νάγκι, Βάργκα 1, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024