Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θα δώσει πανελλαδικές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι είπε ο δικηγόρος του

Δεν θα δώσει πανελλαδικές ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Τι είπε ο δικηγόρος του

«Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο ζήτημα», είπε σε δηλώσεις του ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στην Αθήνα, βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να παραστεί στη δίκη του στο Εφετείο για τη δολοφονία της 19χρονης συζύγου του Καρολάιν, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό, συζυγοκτόνος, μεταφέρθηκε χθες από το σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, στις φυλακές Κορυδαλλού και αυτό σημαίνει ότι δεν θα δώσει πανελλαδικές εξετάσεις, όπως υπολόγιζε.

Κι αυτό γιατί δεν προλαβαίνει να μεταχθεί πίσω στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου βρίσκεται το ειδικό εξεταστικό κέντρο για να εξεταστεί στο πρώτο μάθημα, για τους αποφοίτους  των ΓΕΛ, αύριο το πρωί.

«Πρωτόγνωρο ζήτημα»

«Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο ζήτημα», είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προσθέτοντας ότι στερείται από τον πελάτη του ένα βασικό του δικαίωμα.

Οπως είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο πελάτης του δεν θα δώσει πανελλαδικές γιατί δεν προλαβαίνει να μεταχθεί ξανά πίσω στο ειδικό εξεταστικό κέντρο του Μαλανδρίνου.


Η απόφαση του συζυγοκτόνου να δώσει Πανελλήνιες, είχε ξεσηκώσει κύμα αντιδράσεων, ενώ είχε διαρρεύσει κιόλας πως επιθυμία του ήταν να περάσει στην Νομική Σχολή.

Σε ότι αφορά στη δίκη, σήμερα, αναμένεται να καταθέσει ενώπιον του Εφετείου η γειτόνισσα του ζευγαριού που είχε ισχυριστεί ότι ο Αναγνωστόπουλος ήταν χειριστικός με την Καρολάιν.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024