Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζώδια: Ποιοι είναι οι 3 τυχεροί του μήνα

Ζώδια: Ποιοι είναι οι 3 τυχεροί του μήνα

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα είναι υπέροχος για τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Ο Άρης βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Λέοντα και από τις 05 Ιουνίου στο ίδιο ζώδιο θα περάσει και η Αφροδίτη. Έντονες επιθυμίες, λοιπόν, και αποφασιστικότητα θα διακρίνει αυτόν τον μήνα, ενώ ο Ερμής θα μπει από τις 11 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων και θα ευνοήσει την επικοινωνία και το φλερτ.

Δίδυμοι

Η εποχή των γενεθλίων σας έχει ξεκινήσει και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τις τρέχουσες σκέψεις και ιδέες έχει ήδη φωτιστεί.

Είναι μια τυχερή περίοδος για να μοιραστείτε πληροφορίες με όποιον είναι πρόθυμος να σας ακούσει, ενώ δεν θα πάψετε να αναζητάτε αφορμές για ταξίδια και αποδράσεις.

Λέων

Τον Ιούνιο συμβαίνει κάτι που σας αρέσει πολύ. Γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιό σας και θα σας γεμίζουν ζωντάνια και γοητεία. Ετοιμαστείτε: Αν είστε ελεύθεροι οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, ενώ αν βρίσκεστε σε σχέση ο ρομαντισμός ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Τοξότης

Αυτόν τον μήνα με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να κάνεις πιο συγκεκριμένα τα έργα και τους στόχους σου. Αυτές οι ενέργειες σε ενθαρρύνουν να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια έρχονται στον δρόμο σου. Σου μεγαλώνουν την επιθυμία να αναλάβεις και κυρίως να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν. Ωστόσο για να αποφύγεις τις καθυστερήσεις από δυσεπίλυτα προβλήματα, μην παραβλέπεις ορισμένες λεπτομέρειες.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024