Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αισθηματικά «διλήμματα» και μπερδέματα για Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Αισθηματικά «διλήμματα» και μπερδέματα για Παρθένους και 3 ακόμα ζώδια

Δείτε αναλυτικά...

Η νέα όψη του Δία στον Ταύρο θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα και δημιουργία σχέσεων σε πολλά ζώδια.

O Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης από τις 15/5/23 έχει περάσει στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και θα παραμείνει μέχρι τις 25/5/24.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα oroskopos.gr, ο Δίας είναι πλανήτης εξωστρεφής, αναζητάει την αλήθεια και υπόσχεται την εξέλιξη. Ο Δίας σε ζώδιο της γης, όπως είναι ο Ταύρος γίνεται λίγο σκληρός, κυνηγάει την υλική δύναμη και την πρακτική εξέλιξη. Ο Ταύρος είναι ζώδιο των απολαύσεων, συμβολίζει το χρήμα και έχει εμμονή με τα αποκτήματά του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αυτοπεριορίζεται στην υλική υπόσταση του κόσμου.

Παρόλο που αυτός ο Δίας μπορεί να καταντήσει φανατικός με την συναισθηματική και υλική περιουσία του, υπόσχεται την ασφάλεια και την σιγουριά. Είναι εύκολο να έχεις μια σταθερή δουλειά και ένα δικό σου σπίτι, όταν έχεις γεννηθεί με τον Δία στον Ταύρο. Επίσης, και σχετικά με την προσωπική σου κατάσταση, θα βρίσκεσαι σε σχέση κατεστημένου, και τις περισσότερες φορές θα φέρεσαι αρκετά συντηρητικά.

Δείτε αναλυτικά…

Κριός

Με τον Δία στον Ταύρο θα μπορέσεις να αποκτήσεις σύζυγο που σου παρέχει συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Θα ανέβει η ψυχολογία σου και η αυτοπεποίθηση σου θα χτυπήσει κόκκινο. Μπορεί να βαριέσαι μερικές φορές, αλλά τίποτα δεν θα σου λείπει. Βρήκες τον ιδανικό σύντροφο.

Ταύρος

Με τον Δία στο ζώδιο σου , θα μπορέσεις να φτιάξεις την προσωπική σου κατάσταση και θα σου έρχονται τα πράγματα βολικά. Σίγουρα θα προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό και θα μιλήσεις για επισημοποίηση. Εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση χρόνια και έχεις βαρεθεί, τώρα μπορείς να χωρίσεις και να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Ταύρο, συνδέεσαι με άτομο που σε γεμίζει συναισθηματικά και υπάρχει έντονο ψυχικό δέσιμο και αισθάνεσαι ότι βρήκες το άλλο σου μισό. Βέβαια μπορεί αυτό το άτομο να μην απόλυτα δικό σου, δηλαδή η σχέση να είναι παράνομη και αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά.

Καρκίνος

Με τον Δία στον Ταύρο θα ερωτευτείς άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και αυτό αυτόματα θα σε χαλαρώσει, μια που το ξέρεις το άτομο και δεν χρειάζεται να παίζεις παιχνίδια, θα είσαι ο εαυτός σου. Μερικοί προτιμάτε να είστε ελεύθεροι και να μην έχετε σοβαρή σχέση.

Λέων

Με τον Δία στον Ταύρο η σχέση που θα κάνεις θα είναι σοβαρή και αμέσως θα μιλήσεις για επισημοποίηση. Συνδέεσαι με πρόσωπο κύρους, που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και για αυτό θα νιώθεις έτοιμος για το επόμενο βήμα. Τα πράγματα σοβαρεύουν.

Παρθένος

Με τον Δία στον Ταύρο, θα βρεθείς με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, πιθανόν και με διαφορά ηλικίας και θα αποκομίσεις πολλές εμπειρίες. Ωριμάζεις και πετάς από πάνω σου παλιές προκαταλήψεις που μπλόκαραν την συναισθηματική ισορροπία. Μερικοί θα αναζητάτε ελεύθερες σχέσεις , χωρίς δέσμευση.

Ζυγός

Με τον Δία στον Ταύρο θα συνδεθείς με άτομο ψυχικά και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα τραύματα και περίεργες επιθυμίες. Έτσι, ενώ θα νιώθεις ότι βρήκες το άτομο που σου ταιριάζει, δεν θα μπορείς να χαρείς την σχέση σου. Κρίσεις ανασφάλειας αναμένονται.

Σκορπιός

Με τον Δία στον Ταύρο βλέπεις την προσωπική σου κατάσταση σοβαρά και επισημοποιείς την σχέση σου, είσαι έτοιμος να κάνεις και πρόταση γάμου. Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις γνωριμία και αυτό θα σου αλλάξεις τελείως την ζωή. Περνάς σε φάση ανοδική.

Τοξότης

Με τον Δία στον Ταύρο είσαι πολύ αφοσιωμένος στην εργασιακή σου ζωή και δεν θα έχεις χρόνο για σοβαρές σχέσεις, μια που θα δουλεύεις πολύ. Αν είσαι σε σχέση πιθανόν να ακούς συνεχώς παράπονα και να έχεις εντάσεις. Διαφορετικά μπορεί να μπλέξεις με συνάδελφο.

Αιγόκερως

Με τον Δία στον Ταύρο είσαι πολύ τυχερός και ελκύεις σύντροφο νεότερο και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Μπορεί να μην κάνεις γνωριμία που έχει σοβαρή κατάληξη, αλλά εσύ θα περνάς καλά και θα ξανανιώσεις. Φλερτ, ρομαντικές συναντήσεις και ερωτικά συνεχόμενα πήγαινε-έλα αναμένονται.

Υδροχόος

Με τον Δία στον Ταύρο είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και να μετακομίσεις με το ταίρι σου σε νέο σπίτι. Συναισθηματικά νιώθεις πως βρήκες το ταίρι σου και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα κάνεις νέα γνωριμία.

Ιχθύες

Με τον Δία στον Ταύρο νιώθεις πως δεν θέλεις κάτι μόνιμο και προτιμάς να γνωρίζεις κόσμο μέσα από το διαδίκτυο. Δεν επιθυμείς την δέσμευση και αναζητάς την περιπέτεια. Διαδικτυακά φλερτ αναμένονται.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024