Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον «Θάνατο του Εμποράκου»
Μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη πρωταγωνιστούν η Έφη Μουρίκη, ο Κωνσταντίνος Γώγουλος, ο Ρένος Ρώτας, ο Δημήτρης Γεροδήμος, η Κατερίνα Μάντζιου, ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Θεοδόσης Τανής
Ο Γιώργος Νανούρης θα σκηνοθετήσει τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ έργο «Ο Θάνατος του Εμποράκου», του Άρθουρ Μίλερ.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται, ενώ ο σκηνοθέτης καταπιάνεται για δεύτερη φορά με τον Αμερικάνο συγγραφέα, μετά την μεγάλη επιτυχία του «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα».
«Ο Θάνατος του Εμποράκου» θεωρείται το κορυφαίο έργο του συγγραφέα. Γραμμένο το 1949, περιστρέφεται γύρω απ’ τον εμβληματικό ήρωα Γουίλι Λόμαν, ο οποίος προσπαθώντας να κατακτήσει το «αμερικάνικο όνειρο» διαλύει ολόκληρη τη ζωή του.
Μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη πρωταγωνιστούν η Έφη Μουρίκη, ο Κωνσταντίνος Γώγουλος, ο Ρένος Ρώτας, ο Δημήτρης Γεροδήμος, η Κατερίνα Μάντζιου, ο Λευτέρης Δημηρόπουλος και ο Θεοδόσης Τανής.
Μια παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη, στο Θέατρο Ζίνα, από τον Οκτώβριο του 2023.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]
- Το μυστικό πίσω από ένα από τα πιο διάσημα επιτραπέζια παιχνίδια κρύβεται σε ένα μικρό ισπανικό μπαρ
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- Δύο συλλήψεις για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα στην Αττική – Αναζητείται 27χρονος
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Πειραιάς: Αυξημένη η επιβατική κίνηση – Πάνω από 100 αναχωρήσεις πλοίων
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)










![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442