Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη

Εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη

«Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνο», αναφέρει , μεταξύ άλλων η σύζυγός του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα

Συγκλονίζει η σύζυγος του 47χρονου εργάτη που σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Σε επιστολή της σε τηλεοπτικό σταθμό ενόψει και της νέας κινητοποίησης των εργαζομένων ζητά μεταξύ άλλων να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα.

«Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων», ανέφερε μεταξύ άλλων η χήρα του νεκρού εργάτη, η οποία έστειλε μήνυμα για τη σημερινή απεργία των εργαζομένων στη Ζώνη.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου. Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων. Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους».

Σημειώνεται ότι συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος μετά το εργατικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 47χρονο εργαζόμενο στα ναυπηγεία.

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά κήρυξε 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 31 Μαΐου και καλεί σε παμπειραϊκό συλλαλητήριο ενώ στις 19.00 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή, απαιτώντας την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και την εντατικοποίηση των ελέγχων.

Στο πλευρό των εργαζομένων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος τάσσονται και συνδικαλιστικοί φορείς από άλλους κλάδους.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024