Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκέρτσος: Για τον κ. Τσίπρα εξακολουθεί να είναι «στραβός ο γιαλός» - Τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν άλλαξε

Σκέρτσος: Για τον κ. Τσίπρα εξακολουθεί να είναι «στραβός ο γιαλός» – Τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν άλλαξε

Ο Άκης Σκέρτσος, σχολιάζοντας την συνέντευξη Τσίπρα, σημείωσε πως «το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτα οι ιδέες του και η έλλειψη τεκμηρίωσης για την υλοποίησή τους και μετά το ύφος και τα πρόσωπα που τις επικοινωνούν».

Την πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, σχολίασε δηκτικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άκης Σκέρτσος.

«Ο κ. Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογική του συντριβή, επέμεινε να διαβάζει την πραγματικότητα με τους ίδιους παραμορφωτικούς φακούς. Εξακολουθεί να παρουσιάζει μια Ελλάδα ‘μαύρη’», σημειώνει ο κ. Σκέρτσος.

Και προσθέτει πως «το μόνο συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει είναι πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σωστές, αλλά επικοινωνήθηκαν λάθος. Δεν φταίνε όσα έλεγε, αλλά ο τρόπος που τα έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Για να σχολιάσει χαρακτηριστικά πως αυτό σημαίνει για τον κ. Τσίπρα ότι «οι ‘λίστες των αρεστών’ στην ηγεσία, που θα βγαίνουν στα ΜΜΕ, θα λύσουν το πρόβλημα».

Ο κ. Σκέρτσος υποστηρίζει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «επιμένει στα ίδια ψέματα, από τους δήθεν 700.000 πλειστηριασμούς, έως τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα μείνουν χωρίς περίθαλψη, όταν κάτι τέτοιο ξέρει ότι δεν ισχύει», ως προς το πρόγραμμα της ΝΔ.

«Ο κ. Τσίπρας τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν άλλαξε»

Τονίζει ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ «είναι πρώτα οι ιδέες του και η έλλειψη τεκμηρίωσης για την υλοποίησή τους και μετά το ύφος και τα πρόσωπα που τις επικοινωνούν».

Παράλληλα, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «επέλεξε να  ασχοληθεί μόνο με το δεύτερο, αποδεικνύοντας πόσο μακριά είναι από τα προβλήματα της κοινωνίας».

«Για τον κ. Τσίπρα εξακολουθεί να είναι ‘στραβός ο γιαλός’. Και να αρμενίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν άλλαξε», λέει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, προσθέτοντας: «τον αφήνουμε στον δικό του κόσμο».

Και καταλήγει πως «εμείς θα εξακολουθήσουμε να απαντάμε στις ανάγκες της κοινωνίας για ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα. Και να παλεύουμε για μια χώρα που θα προχωράει σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024