
Σοκ στην Κρήτη: Άφησε μόνα στο σπίτι τα τρία μικρά παιδιά της για μέρες – Το ένα είναι παραπληγικό
Μία μητέρα στην Κρήτη άφησε τα τρία ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι για μέρες, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή τους.
Άφησε τα τρία μικρά παιδιά της, το ένα παραπληγικό, ολομόναχα στο σπίτι για δύο ολόκληρες ημέρες, μέχρι που την εντόπισαν αστυνομικοί και την συνέλαβαν.
Ο λόγος για μία 33χρονη μητέρα στην Κρήτη, η οποία μάλλον θεωρεί φυσιολογική αυτήν την κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά ήταν σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 5, 7 και 9 ετών. Το ένα παιδί, όπως προαναφέρθηκε, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και έτσι ήταν τα άλλα δύο αδελφάκια που έπρεπε να κοιτάξουν και τον εαυτό τους και αυτό.
Προσπάθησαν να μαγειρέψουν
Φέρεται μάλιστα να υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες από τη γειτονιά που αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν, άθελα τους φυσικά, φωτιά στο σπίτι.
Την οικογένεια επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί την Παρασκευή και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση, με τα παιδιά να είναι μόνα στο σπίτι και τη μητέρα άφαντη.
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο, με την 33χρονη να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.
- «Super Paradise» – Η ιστορία της Μυκόνου σε μια νέα κινηματογραφική προβολή στην Αθήνα
- Πακιστάν: Καλεί τις ΗΠΑ και το Ιράν να ξαναρχίσουν τις συνομιλίες
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
- Κοζάνη: Βρέθηκαν οστά και υπολείμματα βυζαντινών αγγείων κατά την ανακατασκευή πλατείας
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι
