Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραμπουρνιώτης: «Θα τα δώσουμε όλα για το νταμπλ»

Καραμπουρνιώτης: «Θα τα δώσουμε όλα για το νταμπλ»

Για τον μεγάλο, πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier απέναντι στην ΑΕΚ, μίλησε ο διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.

Την Τετάρτη (31/05), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα δώσει τον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Handball Premier, με αντίπαλο την ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, με στόχο το 3-2 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου.

Ο διεθνής πίβοτ των πρωταθλητών Ελλάδας, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, είναι ο τελικός των τελικών. Όλοι στην ομάδα ανυπομονούμε για αυτό τον τελικό, έχουμε προετοιμαστεί και σωματικά και ψυχολογικά. Θα έχει πολλή ένταση και πολλές επαφές για 60 λεπτά. Προτεραιότητα μας θα είναι η άμυνα, με αυτή έχουμε κερδίσει τους τίτλους όλα αυτά τα χρόνια, έτσι θα πάμε και την Τετάρτη.

Θεωρώ, ότι θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά, ώστε να φύγουμε από την έδρα της ΑΕΚ με τη νίκη και το πρωτάθλημα. Ελπίζω, να γίνει ένας ωραίος αγώνας, κάτω από συνθήκες που αρμόζουν στις δύο ομάδες και να είμαστε εμείς στο τέλος αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Θα τα δώσουμε όλα για το νταμπλ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024