Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου και βρήκε φίδι 1,5 μέτρου στον κινητήρα
Εθελοντές απομάκρυναν το φίδι από το αυτοκίνητο.
Την ώρα που η 39χρονη ερπετολόγος που δέχτηκε δάγκωμα από οχιά νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση, ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη βρήκε ένα φίδι 1,5 μέτρου στο καπό του αυτοκινήτου του.
Σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας εθελοντών για τη διάσωση όλων των ζώων που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου «Animal Rescue and Defence Squad», ο οδηγός άνοιξε το καπό του οχήματος και έκπληκτος αντίκρισε ένα φίδι να έχει τυλιχθεί στον κινητήρα.
«Ο οδηγός είδε έναν λαφιάτη να κάθεται ήρεμος επάνω στο μοτέρ. Βρεθήκαμε άμεσα στο σημείο και χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για την απομάκρυνση του ζώου που ήταν τυλιγμένο γύρω από το μοτέρ του οχήματος λόγω του μεγέθους του» αναφέρεται στην ανάρτηση της ομάδας στα social media.
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε στο MEGA
- Δήμος Λαμιέων: Σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας
- Σπάτα: Επεισόδιο στο Κέντρο Υγείας – Τρεις άνδρες ενεπλάκησαν με νοσηλευτές
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Δίκη για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης είχε μηδενική προϋπηρεσία, εκτελούσε καθήκοντα μόνος για τρίτη μέρα», είπε ο συνήγορος του Β. Σαμαρά
- Άργος: Διασωληνωμένος με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Μάχη με τα κύματα στην Κεφαλονιά: Πώς μία νεαρή ναυαγοσώστρια έσωσε 7 ανθρώπους από επικίνδυνο ρεύμα
- Η ταινία «Backrooms» ξεπέρασε τα 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως – Ρεκόρ σε Κίνα, Γαλλία, Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442