Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλγα Τρέμη: «Κρυφό» διαζύγιο για την δημοσιογράφο

Όλγα Τρέμη: «Κρυφό» διαζύγιο για την δημοσιογράφο

Χώρισε ξαφνικά με τον Νίκο Νικητέα

Έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η Όλγα Τρέμη και ο σύζυγός της, Νίκος Νικητέας, δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η δημοσιογράφος και ο διακεκριμένος χειρούργος προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφό τον χωρισμό τους, θέλοντας έτσι να μη δώσουν τροφή για σχόλια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το ζευγάρι έχει χωρίσει βελούδινα εδώ και λίγους μήνες. Όλγα Τρέμη και Νίκος Νικητέας διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια, ενώ το ότι είχαν ούτως ή άλλως σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις έγιναν προκειμένου να μην μαθευτεί τίποτα για τον χωρισμό.

Ακόμη και όταν η Όλγα Τρέμη βρέθηκε στο πλατό εκπομπής το βράδυ των εκλογών, προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα, το ατσαλάκωτο ύφος της δεν πρόδιδε σε τίποτα το τι έχει συμβεί στην προσωπική της ζωή.

Ανθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά μιλούσαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και παρόλο που η Όλγα Τρέμη ήταν μεγαλύτερη του Νίκου Νικητέα, αυτή η ηλιακή διαφορά δεν έκανε «μπαμ».

Οσοι τους ήξεραν έλεγαν πως εκείνη με τον δυναμισμό και το τσαγανό που τη χαρακτηρίζουν ήταν η κινητήριος δύναμη στη σχέση, αφού ο γιατρός ήταν πολύ σοβαρός και μετρημένος.

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους είναι κάτι που μόνο εκείνοι ξέρουν…

Ο γάμος τον Νοέμβριο του 2011

Ο γάμος τους είχε τελεστεί στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, με τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τους εβδομήντα, να μαθαίνουν μόλις την προηγούμενη ημέρα του γάμου για την αλλαγή της εκκλησίας και της ώρας!

Ο γαμπρός ήταν εκείνος που συνόδευσε με το τζιπ του τη νύφη (η οποία φορούσε λευκό ταγιέρ του οίκου Chanel, κοσμήματα από λευκά μαργαριτάρια και ένα χρυσό ρολόι του οίκου Cartier) στην εκκλησία, και τις κάμερες και τους φωτογράφους να έχουν απαγορευτικό για τα… ενδότερα!

Για την Όλγα Τρέμη, αυτός ήταν ο τρίτος γάμος. Ο πρώτος της ήταν με τον Θοδωρή Καλούδη, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής σε εφημερίδες, και στη συνέχεια, μετά τον χωρισμό της, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος τότε ήταν διευθυντής ειδήσεων στο Mega. Χώρισαν όταν ο γιος τους ήταν μόλις τριών ετών, με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι.

Sports in

Πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε κινδυνεύουν με αποκλεισμό έως ενός χρόνου! (pics+vid)

Με «βαριά καμπάνα» απειλούνται πέντε παίκτες της Φενέρμπαχτσε εξαιτίας του «ξύλου» με οπαδούς της Τράμπζονσπορ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024