Τα μηνύματα Ανδρουλάκη, ο αμίλητος Καστανίδης και οι αναφορές στις γυναίκες
Τα στελέχη του κόμματος ήρθαν από όλη την Ελλάδα ώστε να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη
Χωρίς να κάνει καμία δήλωση προσήλθε στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Καστανίδης μια μέρα μετά τη δημόσια δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε την Α’ Θεσσαλονίκης στερώντας του, προς το παρόν, τη βουλευτική έδρα και αφήνοντας τον εκτός Βουλής.
Το ιστορικό στέλεχος του κόμματος ήταν παρών στη συνεδρίαση, που είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Ωστόσο, ο Νίκος Ανδρουλάκης μέσα από την ομιλία του έστειλε σαφές μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν επετηρίδες, ούτε φέουδα».

Τα στελέχη του κόμματος ήρθαν από όλη την Ελλάδα ώστε να παρακολουθήσουν την ομιλία του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος και τους καλωσόρισε κάνοντας ειδική αναφορά στη γυναικεία παρουσία της κοινοβουλευτικής ομάδας. Αναφέρθηκε ονομαστικά στην Ιωάννα Καρρά από τα Τρίκαλα αλλά στην Παναγιώτα Καμαριάδου, που αν και στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης τους, δεν εγκατέλειψαν την προεκλογική καμπάνια.

Ειδική αναφορά έκανε και στη αείμνηστη Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι ενίσχυσε την παράταξη και την κράτησε ενωμένη.
Το κεντρικό σύνθημα της ομιλίας του ήταν το «Αλλαγή με Ασφάλεια» εξηγώντας ότι «η πολιτική μας προσπάθεια δεν θα εξαντλείται στο κοινοβούλιο, αλλά θα συνεχίζεται καθημερινά σε κάθε πεδίο της κοινωνικής ζωής. Καθημερινές μάχες για μια καλύτερη ζωή με περισσότερες ευκαιρίες».

Κατά τα άλλα στην ομιλία του εξαπέλυσε φουλ επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας ιστορικές και ιδεολογικές της διαφορές με τη ΝΔ και πολιτικές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προανήγγειλε ότι την νέα οργάνωση του κόμματος μετά την 3η Σεπτέμβρη. «Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κίνημα-ποτάμι που θα σαρώσει όλα τα κακώς κείμενα. Σε κάθε γειτονιά, θα συνομιλήσουμε με όλο τον ελληνικό λαό, θα οικοδομήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος με συναινέσεις και ενότητα», είπε χαρακτηριστικά.
- Ρόδος: 45χρονος προσπάθησε να ρίξει αυτοκίνητο με τη εν διαστάσει σύζυγο και το παιδί του σε γκρεμό
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος ΙΕ’)
- Κίνηση στους δρόμους: Ντελαπάρισε φορτηγό στη Βουλιαγμένη – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442