Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γραφείου τελετών - Κρατούσε 48 σορούς και αποτεφρωμένα λείψανα

ΗΠΑ: Καταδικάστηκε ιδιοκτήτης γραφείου τελετών – Κρατούσε 48 σορούς και αποτεφρωμένα λείψανα

Η μακάβρια υπόθεση είχε έρθει στο φως στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούνιο. Η αστυνομία του Τζέφερσονβιλ είχε αναφορές για μια άσχημη μυρωδιά που αναδυόταν από το οίκημα του γραφείου τελετών του Ράντι Λάνκφορντ.

Σε 12 χρόνια φυλάκιση και καταβολή αποζημίωσης ύψους 46.000 δολαρίων καταδικάστηκε από δικαστήριο της Ιντιάνα στις ΗΠΑ, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην πόλη Τζέφερσονβιλ, ο οποίος δεν είχε θάψει αλλά κρατούσε στην επιχείρησή του 31 σορούς και 17 αποτεφρωμένα λείψανα νεκρών.

Ο Ράντι Λάνκφορντ, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην πόλη Τζέφερσον, παραδέχτηκε την ενοχή του στο δικαστήριο Clark County Circuit Court όπου εκδικαζόταν η ανατριχιαστική υπόθεση, σύμφωνα με το CBS News.

Η ποινή που προτάθηκε από την έδρα του δικαστηρίου για τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στις ΗΠΑ ήταν 12 χρόνια φυλακή (τα 4 σε σωφρονιστικό κατάστημα και τα 8 σε κατ’ οίκον περιορισμό) και αποζημίωση 46.000 δολαρίων προς τις οικογένειες των ανθρώπων που δεν έθαψε, ενώ είχε αναλάβει τις κηδείες τους, αλλά κρατούσε τις σωρούς και τα αποτεφρωμένα λείψανά τους στην επιχείρησή του.

Τον πρόδωσε η μυρωδιά

Η μακάβρια υπόθεση είχε έρθει στο φως στις ΗΠΑ τον περασμένο Ιούνιο. Η αστυνομία του Τζέφερσονβιλ είχε αναφορές για μια άσχημη μυρωδιά που αναδυόταν από το οίκημα του γραφείου τελετών του Ράντι Λάνκφορντ.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνα και εντόπισαν έκπληκτοι 31 σορούς και 17 αποτεφρωμένα λείψανα νεκρών, τις κηδείες των οποίων είχε αναλάβει ο Λάνκφορντ. Τα μακάβρια ευρήματα δεν φυλάσσονταν σε ψυγεία, αλλά σε σάκους νεκρών και μάλιστα ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Ο Λάνγκφορντ δεν έθαβε τους νεκρούς και τους κρατούσε στο κτήριο της επιχείρησής του, ενώ το πλέον φρικιαστικό είναι ότι είχε στείλει σε κάποιους πελάτες του, αποτεφρωμένα λείψανα άλλων!

Σε μια μήνυση εναντίον του που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ένα ζευγάρι είπε ότι ο Λάνκφορντ τους έστειλε ένα πλαστικό κουτί τον περασμένο Ιούνιο που υποτίθεται ότι περιείχε τα λείψανα της κόρης τους.

Το ζευγάρι αργότερα έμαθε ότι η κόρη τους δεν είχε αποτεφρωθεί και η σορός της ήταν ανάμεσα στα πτώματα που ανακαλύφθηκαν στην επιχείρηση.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024