Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωταθλήτρια η Μπάγερν μετά την επική αυτοκτονία της Ντόρτμουντ

Πρωταθλήτρια η Μπάγερν μετά την επική αυτοκτονία της Ντόρτμουντ

Απίθανο φινάλε στην Bundesliga με την Μπάγερν να παίρνει τον τίτλο μέσα από τα χέρα της Ντόρτμουντ χάρη σε γκολάρα του Μουσιάλα στο φινάλε του ματς με την Κολωνία (1-2). Την ίδια ώρα οι Βεστφαλοί έμεναν στο 2-2 με την αδιάφορη Μάιντζ στο γήπεδό τους

Συγκλονιστικό έμελλε να είναι το φινάλε της Bundesliga μετά από μία σεζόν γεμάτη ανατροπές στην κορυφή. Η αγωνία κράτησε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, με την Μπάγερν να χαμογελά και να πανηγυρίζει το 11ο σερί πρωτάθλημα, σε ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ.

Οι Βαυαροί νίκησαν με 2-1 εκτός έδρας την Κολωνία χάρη σε γκολ του Μουσιάλα στο 89′, ενώ οι Βεστφαλοί ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 κόντρα στην αδιάφορη Μάιντζ και έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον τίτλο.

Η Μπάγερν έκανε το 1-0 μόλις στο 8′ με σουτ του Κομάν, είχε δοκάρι με τον Μίλερ στο 19′ και πέτυχε δεύτερο γκολ, με τον Σανέ στο 45′, αλλά ακυρώθηκε για χέρι του Γερμανού στην αρχή της φάσης. Στο 81′ η Κολωνία έκανε το 1-1 με πέναλτι του Λιούμπιτσιτς και η λύτρωση ήρθε για την Μπάγερν στο 89′ όταν δευτερόλεπτα μετά από χαμένο τετ α τετ του Σανέ, ο Μουσιάλα με απίθανο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τη Μάιντζ με γκολ των Όλσεν (15′) και Ονισίβο (25′) κι ενώ ενδιάμεσα έχασε πέναλτι ο Αλέ για να ισοφάριση. Το μόνο που κατάφεραν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν να ισοφαρίσουν σε 2-2 χάρη σε γκολ των Γκερέιρο (69′) και Ζούλε (90+5′), αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή χάνοντας τον τίτλο που είχαν αγκαλιάσει την προηγούμενη αγωνιστική.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, η Ουνιόν νίκησε με 1-0 τη Βέρντερ χάρη σε γκολ του Κεντίρα και βγήκε στο Champions League, ενώ η Σάλκε ηττήθηκε με 4-2 από τη Λειψία και υποβιβάστηκε ενώ στο μπαράζ θα παίξει η Στουτγκάρδη που ήρθε 1-1 με τη Χοφενχάιμ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024