Ο Παναθηναϊκός αποθέωσε τον Σάρλια
Οι «πράσινοι» με ποστάρισμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποθέωσαν τον Κροάτη αμυντικό.
Το συμβόλαιο του Ζβόνιμιρ Σάρλια λήγει τη φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης αμυντικός πάντως, όποτε χρειάστηκε ήταν παρών για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η οποία τον… αποθέωσε.
Η «πράσινη» ΠΑΕ συγκεκριμένα δημοσίευσε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία με τον «πιστό στρατιώτη» Σάρλια, τονίζοντας τα λεπτά που έχει αγωνιστεί με το «τριφύλλι» και τις ασίστ του μεταξύ άλλων.
Αναλυτικότερα το ποστ της ΠΑΕ γράφει «ο πιστός στρατιώτης» και έχει την παρακάτω φωτογραφία με τα στατιστικά του Σάρλια:
The good soldier ??#Panathinaikos #PAOFC2022_23 pic.twitter.com/g00knW8OjR
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) May 27, 2023
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος μέτρησε με το «τριφύλλι» φέτος 24 συμμετοχές. Το αν θα ανανεώσει ή όχι στο «τριφύλλι» πάντως με δεδομένο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να τρέξει… θα φανεί άμεσα.
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- BBC: «Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Τζόλης»
- «Προτάσεις και από την Ελλάδα για τον Τζόουνς-Γκαρσία»
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442