Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LC: Ψηφιακή αναβάθμιση

Lexus LC: Ψηφιακή αναβάθμιση

Η ιαπωνική φίρμα εφαρμόζει μια σειρά βελτιώσεων στο coupe/cabrio της, αναβαθμίζοντας το infotainment και μία παραλείποντας να βελτιώσει το πλαίσιο και να εμπλουτίσει τις διαθέσιμες επιλογές

Το πολυτελές σκέλος της Toyota, διακρίνεται για την εμμονική του προσέγγιση στα πράγματα αλλά και για την υπόσχεση της συνεχούς βελτίωσης των μοντέλων του.

Αυτό ακριβώς το σκεπτικό απηχούν οι νέες βελτιώσεις στο εκκεντρικό coupe/cabriolet της Lexus που ανανεώνει τον ψηφιακό εξοπλισμό του, χωρίς, με την συγκεκριμένη αφορμή να παραλειφθούν ορισμένες βελτιώσεις στο πλαίσιο καθώς και η σχεδόν εθιμοτυπική  προσθήκη μιας νέας έκδοσης ονόματι Ultimate Edition η οποία επιφυλάσσει ιδιάζουσες χρωματικές επιλογές και εξοπλιστικές ιδιαιτερότητες.

Η σημαντικότερη -ορατή- αλλαγή αφορά την τοποθέτηση ενός νέου infotainment 12,3 ιντσών με οθόνη αφής που εξαλείφει το κάπως αμφιλεγόμενο touchpad της Lexus και εξασφαλίζει στο LC την απαραίτητη αναβάθμιση στα πρότυπα των σύγχρονων, ψηφιακών απαιτήσεων και προς όφελος ενός πιο φιλικού χειρισμού προς τον χρήστη.

Παράλληλα με την παραπάνω μεταβολή η ιαπωνική φίρμα δεν παραλείπει να αναθεωρήσει τις ρυθμίσεις της ανάρτησης, τις πλήμνες των τροχών αλλά και τα σημεία στήριξης του κινητήρα βελτιώνοντας συνολικά την οδική συμπεριφορά αλλά και την απόκριση του συστήματος διεύθυνσης.

Βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στα φρένα σε ό,τι αφορά την αίσθηση του αριστερού πεντάλ ενώ, οι τροποποιήσεις εξακολουθούν στο λογισμικό του αυτόματου κιβωτίου δέκα σχέσεων. Οι V8 εκδόσεις αποκτούν και ένα νέο πρόγραμμα οδήγησης με την ονομασία Expert η οποία επιτρέπει την πλήρη απενεργοποίηση του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, συμβάλλοντας σε μια πιο δυναμική εμπειρία.

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση της υβριδικής έκδοσης 500h έχει τοποθετηθεί μια βελτιωμένη μπαταρία η οποία υπόσχεται βελτίωση στην απόδοση ισχύος.

Στις προσθήκες συγκαταλέγεται και μια νέα έκδοση με την ονομασία Ultimate Edition η οποία τοποθετείται επικεφαλής της γκάμας. Η έκδοση βασίζεται στο κορυφαίο επίπεδο Sport+ στο οποίο εμπλουτίζεται με ένα matt λευκό φινίρισμα Hakugin και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες στο περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων, της γρίλιας και του πίσω προφυλακτήρα. Την εικόνα συμπληρώνει το σκούρο γκρι φινίρισμα στους τροχούς των 21 ιντσών, χρωματικές επιλογές που παραπέμπουν στο supercar της Lexus, LFA.

Στις ιδιαιτερότητες της έκδοσης συγκαταλέγονται και νέα αεροδυναμικά στοιχεία όπως τα χαρακτηριστικά πτερύγια στον μπροστινό προφυλακτήρα και η ενεργή πίσω πτέρυγα από ανθρακόνημα.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι μπλε Kachi επενδύσεις σε όλο το εύρος των επιφανειών του που συνδυάζονται με χαρακτηριστικές ραφές και αποτελούν αποκλειστικότητα των εκδόσεων Ultimate.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024