Με ήττα μπροστά στο κοινό της, αλλά εξασφαλισμένη από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση στο final-8 του Βελιγραδίου, ολοκλήρωσε η Βουλιαγμένη τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Champions League Ανδρών.

Ο ΝΟΒ έχασε την προσήλωση του στο τέταρτο οκτάλεπτο και είδε την Ραντνίτσκι να πανηγυρίζει το «διπλό» στο κολυμβητήριο του Λαιμού με 10-9, για την 14η και τελευταία αγωνιστική. Αντίπαλος της Βουλιαγμένης στον προημιτελικό του final-8 θα είναι η Μπρέσια.

Ο ΝΟΒ ήλεγχε τη… μοίρα του μέχρι το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, η λήξη του οποίου τον βρήκε στο «εύθραυστο» +1 (8-7). Ωστόσο, στον… επίλογο της αναμέτρησης, η ελληνική ομάδα δέχθηκε τρία αναπάντητα γκολ, με τους Στανόγεβιτς και Κόγιτς να χαρίζουν στην Ραντνίτσκι για πρώτη φορά «αέρα» δύο τερμάτων (8-10).

Η Βουλιαγμένη δεν είχε τις λύσεις και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 9-10 στο παίκτη παραπάνω, που ήταν και το τελικό σκορ, το οποίο χάλασε τη φιέστα του ΝΟΒ για την ιστορική πρόκριση στο final-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3

Οι συνθέσεις:

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγεβιτς 2, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Άντιτς, Πλιέβαντσιτς, Κόγιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόβσκι