Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πολ Σάιμον: «Εντελώς ξαφνικά έχασα το μεγαλύτερο μέρος της ακοής στο αριστερό μου αυτί»

Πολ Σάιμον: «Εντελώς ξαφνικά έχασα το μεγαλύτερο μέρος της ακοής στο αριστερό μου αυτί»

Κατάθεση ψυχής από τον σπουδαίο μουσικό.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Πολ Σάιμον. Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και εξομολογήθηκε ότι η απώλεια ακοής «εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά» ενώ έγραφε τη νέα του μουσική.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει χάσει μεγάλο μέρος της ακοής του στο αριστερό του αυτί, γεγονός που επηρεάζει την ικανότητά του να συνεχίσει να κάνει ζωντανές εμφανίσεις.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Times», δήλωσε ότι αυτό συνέβη ενώ βρισκόταν στις πρώτες μέρες της σύνθεσης της μουσικής για το νέο του άλμπουμ, «Seven Psalms».

«Εντελώς ξαφνικά, έχασα το μεγαλύτερο μέρος της ακοής στο αριστερό μου αυτί και κανείς δεν έχει εξήγηση γι’ αυτό. Έτσι όλα έγιναν πιο δύσκολα», τόνισε και δήλωσε ότι νιώθει «απογοήτευση και ενόχληση».

«Πίστευα ότι θα περάσει, ότι θα επιδιορθωθεί από μόνο του», σημείωσε. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη και τώρα ο εμβληματικός τραγουδιστής αναρωτιέται αν θα είναι εφικτό να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις.

«Έχω χτυπηθεί τα τελευταία δύο χρόνια»

Σύμφωνα με τον Σάιμον, αυτό δεν είναι εντελώς ένα κακό πράγμα, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν κομμάτια που δεν θέλει πια να ερμηνεύει ζωντανά.

«Τα τραγούδια μου που δεν θέλω να τραγουδήσω ζωντανά, δεν τα τραγουδάω. Μερικές φορές υπάρχουν τραγούδια που μου αρέσουν και μετά, σε ένα συγκεκριμένο σημείο μιας περιοδείας, θα πω: Τι στο διάολο κάνεις, Πολ ;», εξήγησε.

«Αρκετά συχνά αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια του «You Can Call Me Al». Σκεφτόμουν, ‘Τι κάνεις; Είσαι σαν μια μπάντα διασκευής του Πολ Σάιμον. Θα έπρεπε να σταματήσεις την περιοδεία και να πας σπίτι σου’», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο 81χρονος Σάιμον περιέγραψε επίσης τα τελευταία χρόνια της ζωής του ως δύσκολα, όχι μόνο λόγω της γήρανσης αλλά και επειδή προσβλήθηκε από κοροναϊό, που τον άφησε σωματικά αδύναμο.

«Φίλε μου, έχω χτυπηθεί αυτά τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά φαίνομαι καλά, σωστά;», κατέληξε ο μουσικός.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024