Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super Κατερίνα: Άγριος πόλεμος on air - «Με προσβάλλει όλη η εκπομπή»

Super Κατερίνα: Άγριος πόλεμος on air – «Με προσβάλλει όλη η εκπομπή»

Ξέφυγαν τα πράγματα στον αέρα της εκπομπής...

Χαμός επικράτησε στον αέρα της «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (23/5). Με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την προβολή των δηλώσεων του Γιώργου Κοψιδά για «αθώωση» του Γιώργου Κιμούλη, ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως δεν πρέπει να ενοποιούμε όλες τις υποθέσεις και να τις διαχωρίζουμε, κάνοντας έξαλλο τον συνεργάτη του, που θεώρησε ότι αυτό τον προσβάλλει καθώς όπως είπε, στη δική τους εκπομπή, φρόντιζαν πάντα να κρατούν αποστάσεις και να διαχωρίζουν τις υποθέσεις.

«Δε τους ενοποίησε κανένας και μη μιλάς για την εκπομπή σε παρακαλώ πολύ γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο και ειδικά εγώ», τόνισε ενοχλημένος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Δεν είναι παιδιά ριάλιτι αυτό»

Τη στιγμή εκείνη ακούστηκε το χαρακτηριστικό σήμα από το Big Brother εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος αντέδρασε.

«Όχι, δεν είναι παιδιά ριάλιτι αυτό, λυπάμαι πάρα πολύ αν το βλέπετε έτσι. Ένα λεπτό, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις, ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά, ως συντονιστής της εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια», είπε.

Όταν, δε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να πάρει θέση, ο δημοσιογράφος συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος. «Απαντάω στον Αντρέα, άκουσες τι είπε; Συγγνώμη, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια σε αυτή την εκπομπή για να μη γίνει τηλεδικαστήριο. Δε μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα».

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον ρώτησε αν αυτό που είπε τον έθιξε τόσο πολύ με τον Γιάννη Πουλόπουλο να απαντά: «Ναι, με έθιξε. Γιατί να μη με θίξει; Δε κατάλαβα. Έκανα από πέρυσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι αυτό; Καλά Αντρέα, τα βλέπεις όλα αστεία… Σε διορθώνω, δε δέχεσαι να σε διορθώνει κάποιος».

Στη συνέχεια, ζήτησε από την Κατερίνα Καινούργιου να πάρει θέση.  «Παιδιά τώρα αλήθεια; Με προσβάλλει όλη η εκπομπή αυτή τη στιγμή και πρέπει να πάρεις κι εσύ Κατερίνα θέση σε αυτό», είπε.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024