Ρόμα – Σαλερνιτάνα: 2-2: Γκέλα των «τζιαλορόσι»
Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Σαλερνιτάνα 2-2 και έμεινε στο -4 από την τετράδα δυο αγωνιστικές πριν λήξει το πρωτάθλημα.
Η Ρόμα έμεινε τελικώς ισόπαλη 2-2 με τη Σαλερνιτάνα για την 36η αγωνιστική της Serie A και πλέον βλέπει τις ελπίδες για το Champions League, να μειώνονται επικίνδυνα.
Συγκεκριμένα οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στους 60 βαθμούς με τη Μίλαν που είναι στην 4η προνομιούχο θέση να έχει 4 βαθμούς παραπάνω, και ενώ μένουν δυο αγωνιστικές για τη λήξη της Serie A.
Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως το ματς στο «Ολίμπικο» είχε φοβερή διακύμανση. Οι φιλοξενούμενοι με τον έμπειρο Αντόνιο Καντρέβα άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με την απάντηση των παικτών του Μουρίνιο τελικώς να έρχεται στο δεύτερο μέρος με τον Ελ Σαραουί να κάνει το 1-1 στο 47′.
Ο Μπουλαγιέ Ντιά ωστόσο έβαλε τους φιλοξενούμενους εκ νέου μπροστά στο σκορ 7 λεπτά αργότερα, με τον μέσο των Ρωμαίων Νεμάνια Μάτιτς τελικώς να σκοράρει στο 83′ για το τελικό αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια των παικτών του Μουρίνιο για τρίτο τέρμα.
Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως οι Ρωμαίοι αν κατακτήσουν το Europa League (αγωνίζονται με τη Σεβίλλη), τότε δε χρειάζονται το ιταλικό πρωτάθλημα για προκριθούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Από την άλλη Σαλερνιτάνα είναι στην 15η θέση με 39 βαθμούς αδιάφορη αφού έχει μείνει στην κατηγορία.
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0) , εύκολα η Κρίσταλ Πάλας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
- ΕKT: Κρατάει στάση αναμονής για αύξηση των επιτοκίων
- Δολάριο: Ο θρόνος του τρίζει, αλλά δεν γκρεμίζεται – Τι λένε οι αναλυτές
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague


