Ένα από τα… σίριαλ που τρέχουν παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ, είναι αυτό των τερματοφυλάκων της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ζήτημα που αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ από την Κροατία, θα πρέπει να θεωρείται λυμένο.

Οι Κροάτες της εφημερίδας «Jutarnji» κάνουν λόγω για σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που ο διεθνής με την Κροατία τερματοφύλακας θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κόκκινους Διάβολους.

Δημοσίευμα βέβαια που έρχεται σε σύγκρουση με ένα αντίστοιχο τουρκικό που έστελνε το 28χρονο βασικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τερματοφύλακα στην Φενέρμπαχτσε.

Όπως και να έχει αν οι Κροάτες επαληθευτούν, ο Λιβάκοβιτς θα συνθέσει μαζί με τον Ντε Χέα ένα δίδυμο τερματοφυλάκων υψηλού επιπέδου και εμπειριών, μιας και ο Ισπανός του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο, συμφώνησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τη Γιουνάιτεντ έναντι νέων μειωμένων αποδοχών, όπως επιδίωκε ο σύλλογος.