Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα ο Κορδόν – Τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Κορδόν – Τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό

Τεράστια επιτυχία των Ερυθρόλευκων

Το είπε και το έκανε ο Ολυμπιακός! Και κάπως έτσι ξεκινά την επόμενη μέρα του με πραγματικά μεγάλες προσδοκίες. Με την εγγυητική επιστολή που ακούει στο όνομα Αντόνιο Κορδόν. Είναι στην Αθήνα ο Ισπανός διοικητικός. Ένας από τους σημαντικότερους «παράγοντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Κάποιος που έφτιαξε με τα χέρια του ομάδες του υψηλότερου επιπέδου και που αυτές τις ημέρες μίλησε με club όπως η Μπαρτσελόνα και η Άστον Βίλα προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση τους.

Είναι εδώ και όπως όλα δείχνουν σήμερα και όλας οι Πειραιώτες θα του προσφέρουν και επίσημα τα κλειδιά της αθλητικής διεύθυνσης του κλαμπ. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει κάθε βήμα στον σχεδιασμό του καλοκαιριού. Που θα επιλέξει τον επόμενο προπόνηση. Που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο μέλλον… Μια τεράστια επιτυχία για τον Ερυθρόλευκο οργανισμό. Και βέβαια μια πραγματικά πολύ ηχηρή αφετηρία για όσα έρχονται. Λογικά αύριο μαζί με τις ανακοινώσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και μια σειρά από πληροφορίες για αυτή την συμφωνία που προέκυψε μέσα από λεπτούς προσωπικούς χειρισμούς του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προχωράει τον σχεδιασμό του με τρόπο δυναμικό. Οι πειραιώτες και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκαναν ότι έπρεπε για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν μία συμφωνία που στην αρχή των διαπραγματεύσεων φάνταζε εκτός πραγματικότητας. Εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Ο λόγος βεβαίως για την πρόσληψη του Ισπανού τεχνικού διευθυντή Αντόνιο Κορδόν. Η οποία όλα δείχνουν ότι δεν είναι απλά κοντά, αλλά θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος είναι ήδη στην Ελλάδα. έχει πειστεί από όσα άκουσε και πήρε από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, όπως και από όσα είδε στην Ελλάδα από τους Ερυθρόλευκους και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απαντήσει θετικά στην τρομερή πρόταση που έχει λάβει. Για την ακρίβεια, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Κορδόν θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του. Όπως είπαμε, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της παρουσίας του στον Πειραιά. Μια παρουσία που πλέον είναι δεδομένη. Κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη πει το «ναι». Και να αναμένει μόνο η επισημοποίηση της νέας συνεργασίας. Μιας συνεργασίας που ο Ολυμπιακός την κέρδισε κόντρα σε ό, τι πίστευε σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ραντεβού που έκανε ο προσεχώς νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον έκαναν να μην έχει δεύτερες σκέψεις για την επιλογή του να δεχθεί να εργαστεί στους ερυθρόλευκους. Είναι επιβεβαιωμένο ότι ο Κορδόν ζήτησε και πήρε πληροφορίες από ανθρώπους που έχουν ή είχαν άμεση και στενή σχέση με τον Ολυμπιακό και μετά τις πληροφορίες που συγκέντρωσε, αλλά και όσα ο ίδιος διαπίστωσε κατά τις συζητήσεις και κατά την παρουσία του στην Ελλάδα δείχνει να μην έχει δεύτερες σκέψεις για το πού θέλει να δουλέψει.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είχε επιβεβαιώσει έως σήμερα το παραμικρό επίσημα, αλλά η πρόταση που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ισπανό ήταν από εκείνες που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί ακόμη και ένας ελίτ παράγοντας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως ο Κορδόν. Ο ίδιος ο Ισπανός μετέφερε στους ανθρώπους με τους οποίους επικοινώνησε πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού του έχει δώσει λευκή επιταγή για να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν. Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα. Τη Δευτέρα.

Η επιτυχία του Ολυμπιακού να πείσει έναν τέτοιο ποδοσφαιράνθρωπο να αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι τεράστια. Πρόκειται για μια διεθνή επιτυχία που ανάλογη δεν έχει επιτύχει ελληνική ομάδα. Μια επιτυχία που είναι συνδυασμός της πρότασης που του κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, της προοπτικής που είχε ο Κορδόν στον Ολυμπιακό, αλλά και των μεγάλων δυνατοτήτων. Διότι ο Ισπανός δεν ήρθε στην Ελλάδα για να αναβαθμίσει απλά μια ομάδα, που θα κατακτήσει ξανά τον τίτλο. Αλλά για να χτίσει μια ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024