Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα δάκρυα του συγκλονιστικού Βεζένκοφ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Λάρκιν σε τελικό αλλά… (pics)

Τα δάκρυα του συγκλονιστικού Βεζένκοφ: Ισοφάρισε το ρεκόρ του Λάρκιν σε τελικό αλλά… (pics)

Ο Σάσα Βεζένκοφ πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του με το τέλος του ματς.

Ο Ολυμπιακός έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού εξαιτίας του σουτ του Γιουλ στο φινάλε δεν κατάφερε να κατακτήσει την τέταρτη Euroleague της ιστορίας του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για ακόμη μία φορά καταπληκτικός καθώς έκανε τα πάντα στο παρκέ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Βούλγαρος φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 29 πόντους (3/7 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 11/12 βολές) και ισοφάρισε το ρεκόρ σκοραρίσματος του Σέιν Λάρκιν στον τελικό του 2019, ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Βεζένκοφ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μην μπορώντας να πιστέψει πώς χάθηκε αυτό το παιχνίδι για την ομάδα του που έφτασε τόσο κοντά στο τέταρτο τρόπαιο.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε:

«Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με 3-4 κακές επιλογές. Στους 7 πόντους δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε κι ένα τρίποντο και πήγε στον πόντο. Παλέψαμε σκληρά αλλά χάσαμε. Στο μπάσκετ ένας κερδίζει, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Σκέφτομαι το τώρα, πονάει, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ. Εμείς φταίμε, εμείς χάσαμε. Τουλάχιστον πρέπει να τελειώσουμε θετικά τη χρονιά με το πρωτάθλημα».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024