
Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 0-3: «Αγκαλιά» με τον τίτλο οι Βεστφαλοί
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέ που πέτυχε δύο γκολ η Ντόρτμουντ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ και αν νικήσει την τελευταία αγωνιστική τη Μάιντζ παίρνει το πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια.
Μια… ανάσα από το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από έντεκα χρόνια είναι η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, αλλά εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή, έκαναν πάρτι στο δεύτερο επικρατώντας με 3-0. Πλέον είναι στο +2 από την Μπάγερν Μονάχου κι εφόσον νικήσουν την τελευταία αγωνιστική τη Μάιντζ, θα κατακτήσουν τον τίτλο.
Στο 38′ ο Ουντουοκάι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κι όλα έγιναν πιο απλά για τους «κιτρινόμαυρους» που έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έβρισκαν στόχο. Στο 59′ και στο 84′ ο Αλέ πέτυχε δύο γκολ «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπραντ στις καθυστερήσεις.
Άουγκσμπουργκ: Κούμπεκ, Βέιγκα, Γκοουβελέου, Ουντουοκάι, Ένχελς, Ντορς, Ρεχμπετσάι (62′ Καρντόνα), Πέντερσεν (46′ Κολίνα), Γεμπόα (40′ Μπάουερ), Μπέλχο (61′ Μπερίσα), Ντεμίροβιτς (84′ Μάιερ)
Ντόρτμουντ: Κόμπελ, Βολφ, Ζίλε, Χούμελς (90’+1′ Σλότερμπεκ), Ριέρσον, Μπραντ, Τσαν, Γκερέιρο (80′ Ρόις), Μάλεν (90’+2′ Ρέινα), Αλέ, Αντεγέμι (72′ Οζτσάν)
- Παρίστανε τον ασφαλιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους – Τους αποσπούσε χρήματα και χρυσαφικά
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ 3-0: Στο «κυνήγι» της Άρσεναλ με «τριάρα» οι «Πολίτες»
- Γιατί όλο και περισσότεροι τουρίστες στρέφονται προς τα ψυχρά κλίματα αυτό το καλοκαίρι
- Αναφορές για βάση ειδικών αποστολών του Ισραήλ σε έρημο του Ιράκ – Επιτέθηκαν σε μη εμπόλεμα μέρη
- Αντζελίνα Τζολί εναντίον Μπραντ Πιτ σημειώσατε 1 – Δικαστικό μπλόκο στον λυσσαλέο πόλεμο των ροζέ
- Από την πανούκλα μέχρι τον Χανταϊό: Οι πλωτές καραντίνες και η μακρά ιστορία των κρίσεων στη θάλασσα

