Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φεύγει ο Τόμπσον από την Μπασκόνια, αλλά παραμένει στην Euroleague

Φεύγει ο Τόμπσον από την Μπασκόνια, αλλά παραμένει στην Euroleague

Ο Ντάριους Τόμπσον μετά από μια πολύ καλή rookie season στην Euroleague με την Μπασκόνια, αναμένεται να συνεχίσει στη διοργάνωση και του χρόνου αλλά όπως όλα δείχνουν, σε διαφορετική ομάδα.

Η Μπασκόνια έκανε μια πολύ καλή σεζόν στην Euroleague, χάνοντας για λεπτομέρειες και στην τελευταία αγωνιστική την 8άδα και τα playoffs. Κλειδί στην παρουσία αυτή ήταν οι δύο Αμερικανοί γκαρντ των Βάσκων, Ντάριους Τόμπσον και Μάρκους Χάουαρντ.

Και αν ο δεύτερος σαν φοβερός σκόρερ τράβηξε τα βλέμματα περισσότερο και ο Τόμπσον έκανε πολλή και καλή δουλειά καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του ιδανικά στο παρκέ.

Στην παρθενική του σεζόν στην Euroleague, αγωνίστηκε σε 34 ματς για 25′ κατά μέσο όρο έχοντας μέσους όρους που άγγιζαν τους 12.6 πόντους, τα 3.6 ριμπάουντ, τις 6.7 ασίστ και τα 1.7 κλεψίματα, με 17.1 βαθμούς στο PIR.

Δύσκολα ωστόσο θα παραμείνει κάτοικος Ισπανίας καθώς όλα δείχνουν πως έχει ήδη δώσει τα χέρια τε την Αρμάνι Μιλάνο. Οι 500.000 ευρώ δεν κρίνεται ποσό που μπορεί να αποτρέψει τους Ιταλούς. Στην στροφή παραμονεύει και η Βίρτους Μπολόνια για τον 28χρονο γκαρντ, ωστόσο το Μιλάνο δείχνει όπως έχουν τα πράγματα έως τώρα ο πιθανότερος προορισμός για την καριέρα του τη νέα σεζόν.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024