Νεκρός ο 53χρονος που αγνοούνταν στην Κω – Εντοπίστηκε στη Σύρο
Τα ίχνη του αγνοούνταν από τις 9 Απριλίου
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης 53χρονου από την Κω, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τις 9 Απριλίου.
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και μετά την ταυτοποίηση της σορού, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για το άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός στο λιμάνι της Ερμούπολης στις αρχές του μήνα.
Τα στοιχεία του 53χρονου δημοσιοποιήθηκαν μετά από αίτημα της οικογένειάς του, στις 14 Απριλίου, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του, που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο και τονίζει πως θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]


