Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιασικεβίτσιους: «Η ευθύνη είναι του προπονητή – Ο Μίροτιτς δικαιούται ένα κακό παιχνίδι»

Γιασικεβίτσιους: «Η ευθύνη είναι του προπονητή – Ο Μίροτιτς δικαιούται ένα κακό παιχνίδι»

Όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τον χαμένο ημιτελικό της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ και τη νέα αποτυχία της ομάδας του Λιθουανού σε Final 4.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε ούτε φέτος να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ημιτελικό Final 4 της Euroleague, με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αποχωρεί για ακόμα μία φορά με σκυμμένο το κεφάλι και να αρκείται στο παιχνίδι της τρίτης θέσης κόντρα στη Μονακό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα της ομάδας του, σχολίασε το κακό παιχνίδι του Νίκολα Μίροτιτς και αναφέρθηκε για το μέλλον τον Καταλανών.

Όσα είπε ο Γιασικεβίτσιους:

«Έπαιξαν περισσότερο ως ομάδα, είχαν υπομονή και στα 40 λεπτά. Η ευθύνη σε αυτές τις καταστάσεις πέφτει στον προπονητή. Δεν βρήκα τον τρόπο να παίξουμε καλύτερα ομαδικά, να γυρίσουμε καλύτερα την μπάλα και μοιάζαμε με ομάδα που ήθελε να κάνει πολλά σε ατομικό επίπεδο. Ήρθαμε εδώ έχοντας παίξει ομαδικά όλη τη σεζόν, αλλά αυτές είναι οι ιδιαιτερότητες του Final Four. Ένα κακό παιχνίδι και χάνεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις τον τίτλο, οπότε δυστυχώς για εμάς τελείωσε…».

Για τον Μίροτιτς:

«Ακούστε, οι παίκτες είναι άνθρωποι. Μπορούν να έχουν κακές μέρες. Έχει το δικαίωμα να κάνει ένα κακό παιχνίδι, όπως όλοι. Δεν με ενοχλεί και ήμασταν ακόμη κοντά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίξαμε ως ομάδα. Όλα μπορούν να συμβούν, όμως ομαδικά πρέπει να ξεπερνάμε κάθε πρόβλημα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι αφήσαμε την ταυτότητά μας, το ομαδικό μπάσκετ και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις ατομικά. Και στο τέλος πληρώσαμε το τίμημα».

Για τον νέο αποκλεισμό:

«Κρίνετε εσείς για εμένα. Εγώ θεωρώ ότι είναι απογοήτευση το αποψινό αποτέλεσμα, δεν ξέρω αν είναι αποτυχία, δεν θέλω να πάρω την ατάκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το ποσοστό δεν είναι το σημαντικότερο, δεν είμαστε χαρούμενοι, αλλά καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι εύκολο για τους παίκτες. Το ήθελαν σαν τρελοί, απλώς δεν παίξαμε ως ομάδα. Είναι εντάξει να μην κάνεις ένα καλό παιχνίδι, αλλά όταν γίνει αυτό πρέπει να βοηθήσουν οι συμπαίκτες σου. Δεν βρήκαμε τρόπο για να στηριχθούμε ο ένας στον ώμο του άλλου, δεν μας νοιάζει το ποσοστό. Το μόνο που με νοιάζει είναι να παίξουμε ως ομάδα, το μπάσκετ μας ήταν κακό για 40 λεπτά. Είχαμε μικρά διαστήματα με καλό, με ομαδικό μπάσκετ. Δεν κερδίζεις έτσι. Αυτή τη στιγμή, αυτή η ήττα είναι η ήττα που με πονάει περισσότερο από κάθε άλλη σε Final Four».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024