Άσλεϊ Γκράχαμ: Η πιο «σέξι γυναίκα του κόσμου» προκαλεί εγκεφαλικά στις Κάννες με το see-through φόρεμά της
Θαυμάστε την!
Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών επέστρεψε και φέτος για την 76η διοργάνωσή του, ένας λαμπερός θεσμός όπου κάθε χρόνο δίνουν το παρών οι μεγαλύτεροι αστέρες του Hollywood και όχι μόνο!
Ανάμεσά τους και η Άσλεϊ Γκράχαμ, το μοντέλο που πριν από λίγες εβδομάδες αναδείχτηκε, από το περιοδικό Maxim, ως η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου.
Με ένα see-through φόρεμα, όπου από μέσα φαίνονται τα εσώρουχά της, το plus size μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα στο φεστιβάλ.
Η ίδια δεν αποκάλυψε τον δημιουργό του φορέματός της, αφού το μόνο που έγραψε στην ανάρτησή της ήταν «έφτασα».
Δείτε εικόνες & βίντεο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η μητέρα τριών παιδιών, είναι υπέρμαχος του body positivity, δηλαδή του κινήματος υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας του σωματότυπου.
Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό Maxim είχε μιλήσει για το σώμα της που αλλάζει και τη σημασία του «να αγκαλιάζεις διαφορετικά σχήματα και μεγέθη σώματος».
Μίλησε με ειλικρίνεια για τις ραγάδες και το χαλαρό δέρμα της στο Instagram αφού καλωσόρισε δίδυμα με τον σύζυγό της, Τζάστιν Έρβιν, τον Ιανουάριο του 2022. Η Γκράχαμ μοιράστηκε ακόμη, ότι για εκείνη το σώμα της είναι ακριβώς όπως και όλων των άλλων.
«Πάντα αλλάζει και πάντα εξελίσσεται» έλεγε τότε χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις
- «Ο Μάικ Τζέιμς αυτοπροτάθηκε στη Μπαρτσελόνα»
- Εννέα συμφωνίες υπέγραψαν Μητσοτάκης και Μακρόν – Τι περιλαμβάνουν
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παναγιώτης Δουδωνής: Ληστεία μετά φιλοδωρήματος τα νέα μέτρα της κυβέρνησης
- Άγιος Δημήτριος: Με αυτό το μαχαίρι δολοφονήθηκε ο 27χρονος στο Πάρκο Ασυρμάτου
- «Έβραζε» με τη διαιτησία ο Αρμπελόα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…»
- Μάγια: Mια αίθουσα συμβουλίου αποκαλύπτει πώς άλλαξε η εξουσία πριν από 1.000 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442