Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς για Μεντβέντεφ: «Παίζει καλύτερα φέτος στο χώμα»

Τσιτσιπάς για Μεντβέντεφ: «Παίζει καλύτερα φέτος στο χώμα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρόκριση στα ημιτελικά του Rome Masters, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Μπόρνα Τσόριτς, με τον Ελληνα τενίστα να επικρατεί με 6-3, 6-4 και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Rome Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο συμπατριώτης μας, ο οποίος πλέον απέχει μια νίκη από τον μεγάλο τελικό του ιταλικού τουρνουά, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του Τσόριτς, αναφέρθηκε στην ενέργεια που του δίνει ο κόσμος στο Foro Italico και ευχαρίστησε τους θεατές για την παρουσία τους και τη στήριξή τους.

«Με μια λέξη, ο κόσμος. Μου δίνουν την αίσθηση σκοπού και αποστολής όταν αγωνίζομαι εδώ. Μπορώ να πω ότι τι αυτές οι βραδινές “αποστολές” στη Ρώμη έχουν γίνει πολύ διασκεδαστικές. Αυτό είναι τένις σε χωμάτινη επιφάνεια, τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά γρήγορα.

Και υπήρξε ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού που όλα ήταν οριακά, όμως με τα καλά μου χτυπήματα μπόρεσα να επιστρέψω και να σερβίρω εξαιρετικά. Στο τελευταίο game του παιχνιδιού υπερασπίστηκα εξαιρετικά το σερβίς μου, νιώθοντας την ενέργεια σε κάθε πόντο».

Σχετικά με τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ είπε: «Παίζει αρκετά καλά στη Ρώμη, όπως και εγώ παίζω καλά. Αισθάνομαι καλά στο κορτ, ανεξάρτητα με το αν αγωνίζομαι μέρα ή βράδυ, και πραγματικά ελπίζω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό εναντίον του. Πιστεύω ότι παίζει καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια, οπότε αυτό που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ κατάλληλα και φύγαμε».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024