
Ο Τζέιμς τα έβαλε με τον Ομπράντοβιτς
Τα «βέλη» του προς τον προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς εκτόξευσε ο Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα της Μονακό από τον Ολυμπιακό.
Τα «βέλη» του προς τον προπονητή του, Σάσα Ομπράντοβιτς εκτόξευσε ο Μάικ Τζέιμς μετά την ήττα της Μονακό από τον Ολυμπιακό.
«Έπαιξε ρόλο το πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα ήθελα οι πρώτες κατοχές να περάσουν από τα χέρια μου, μιας και είμαι βετεράνος και ο σταρ της ομάδας. Νιώθω καλύτερα και πως μπορώ να βάλω τους άλλους σε ρυθμό όταν αρχίζουμε παιχνίδια ή ημίχρονα και η επίθεση περνά από μένα. Και δεν το κάναμε αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο», τόνισε στο Basketnews.
Όσο για τους λόγους που η Μονακό ήταν κακή στο δεύτερο ημίχρονο; «Η άμυνά μας ήταν ίδια, απλώς κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Βγήκαμε έξω από το πλάνο μας, κάποιες κατοχές δεν πήγαν όπως θέλαμε και έτσι το καλάθι φαινόταν μικρό», ανέφερε.
Κάνοντας τον απολογισμό είπε: «Είχαμε μια φοβερή σεζόν, ιστορική. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες».
Τέλος, για το τι θα χρειαζόταν η Μονακό για να κάνει το επόμενο βήμα, ανέφερε: «Κάποιοι σουτέρ θα βοηθούσαν. Ήμασταν η χειρότερη ομάδα στην Ευρωλίγκα στα τρίποντα. Είτε θα πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε κανένα τρίποντο, είτε να φέρουμε κάποιον που να μπορεί».
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας




