Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι πολιτικοί αρχηγοί σε ρόλο σούπερ ήρωα

Οι πολιτικοί αρχηγοί σε ρόλο σούπερ ήρωα

Πως θα ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί με στολή σούπερ ήρωα και ποιες θα ήταν οι υπερδυνάμεις τους.

Στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να μείνουν… εκτός.

Έτσι, ο graphic designer Αντώνης Μαρίνης εκμεταλλεύτηκε την τεχνολογία προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα του: να μεταμορφώσει σε σούπερ ήρωες τους πολιτικούς αρχηγούς.

Το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποίησε ο graphic designer φαντάστηκε τους πολιτικούς αρχηγούς με υπερδυνάμεις, ικανούς να σώσουν τους πολίτες από οποιοδήποτε κίνδυνο.

Έτσι οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Δημήτρης Κουτσούμπας έβαλαν… στολή και «ρίχθηκαν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου».

Δείτε πώς θα ήταν οι αρχηγοί των κομμάτων ως σούπερ ήρωες:

Ντυμένος με μια κομψή στολή υψηλής τεχνολογίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταμορφώνεται στον Powerstride που διαθέτει αστραπιαία ταχύτητα και αξιοσημείωτη ευκινησία. Με κάθε του βήμα, φέρνει ταχεία πρόοδο και μετασχηματιστικές μεταρρυθμίσεις, οδηγώντας την Ελλάδα προς ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπολύει την ηλεκτρισμένη ενέργειά του ως Radical Rouser, μια δύναμη αλλαγής. Η φλογερή αύρα του πυροδοτεί το πάθος και εμπνέει τις μάζες να αμφισβητήσουν το κατεστημένο, αγωνιζόμενοι για κοινωνική δικαιοσύνη με ακλόνητη αποφασιστικότητα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο «Culture Guardian». Ως Φύλακας του Πολιτισμού ενσαρκώνει την αρχαία σοφία και την καλλιτεχνική δεινότητα. Στολισμένος με σύμβολα της πλούσιας κληρονομιάς της Ελλάδας, προστατεύει και προωθεί την πολιτιστική κληρονομιά του έθνους, εξασφαλίζοντας τη διατήρησή της για τις μελλοντικές γενιές.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας φορά τη στολή του «Red Vanguard». Ένα σύμβολο ακλόνητης αφοσίωσης στην εργατική τάξη, ο Red Vanguard στέκεται ψηλά, ντυμένος με επαναστατική πανοπλία. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα του προλεταριάτου, πρωτοστατώντας στην καταπολέμηση της αδικίας και υποστηρίζοντας την ενδυνάμωση των εργαζομένων.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024