
Ξεκίνησε η έξοδος των ετεροδημοτών – Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους
Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, ενώ τα ΚΤΕΛ φεύγουν γεμάτα κόσμο.
Σε ρυθμούς εκλογών βρίσκεται η χώρα, δύο 24ωρα πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου, με τους πολίτες που πρέπει να μετακινηθούν σε άλλη περιοχή για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να βρίσκονται ήδη στο δρόμο.
Ήδη από το μεσημέρι η κίνηση στο εθνικό δίκτυο είναι αυξημένη, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να φύγουν μετά το τέλος της εργασίας τους, με σκοπό να κερδίσουν μια ημέρα επιπλέον στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
Έτσι, αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού, από το Μοσχάτο έως το Αιγάλεω και από τη Νέα Φιλαδέλφεια έως και την έξοδο της Μεταμόρφωσης.
Επίσης, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα που κατευθύνονται στο λιμάνι του Πειραιά.
Παράλληλα, τα περισσότερα λεωφορεία των ΚΤΕΛ αναχωρούν με πληρότητα που πλησιάζει το 100%, με τους αρμόδιους να προσθέτουν έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ
- Ουέσκα – Σαραγόσα: Τερματοφύλακας γρονθοκόπησε αντίπαλο και ακολούθησε χαμός! (vid)




