Ένταση υπήρξε ανάμεσα σε Κέβιν Ντε Μπρόινε και Πεπ Γκουαρντιόλα στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ (4-0).
Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός επιχείρησε μια ατομική προσπάθεια, με τον προπονητή του να του κάνει έντονες παρατηρήσεις φωνάζοντας «Πάσαρε την μπάλα! Πάσαρε!». Ωστόσο, ο Βέλγος όχι απλώς δεν τον άκουσε, αλλά αντιμίλησε στον προπονητή του φωνάζοντας του «Σκάσε! Σκάσε!».
Ο Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε μετά το ματς για το εν λόγω περιστατικό και σχολίασε: «Μετά το 2-0 ήμασταν βιαστικοί και ο Κέβιν σε 2-3 περιπτώσεις έκανε κάποια αχρείαστα πράγματα στο τρανζίσιον, ενώ έπρεπε να τους κρατήσουμε πίσω. Όμως είναι φυσιολογικό να συμβεί. Γενικά είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».
Πάντως, κατά την διάρκεια της αλλαγής του Ντε Μπρόινε, οι δυο τους αγκαλιάστηκαν θερμά.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο