Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά αποκάλυψε έρευνα στις φυλακές Δομοκού

Ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά αποκάλυψε έρευνα στις φυλακές Δομοκού

Η έκτακτη έρευνα στις φυλακές Δομοκού έφερε στο φως παράνομες δραστηριότητες εγκλείστων στις φυλακές Δομοκού

Μία έκτακτη έρευνα στις φυλακές Δομοκού αποκάλυψε… πράγματα και «θαύματα» – από ναρκωτικά και κινητά, μέχρι αυτοσχέδια μαχαίρια και μια λίμα κοπής σιδήρου!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο των οδηγιών που έχουν δοθεί από την Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής σχετικά με την διενέργεια ερευνών σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, νυχτερινές ώρες της 17/05/2023, πραγματοποιήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Δομοκού έκτακτη έρευνα.

Από την έρευνα, που διενήργησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι, η Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών της Εξωτερικής Φρουράς και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες συνολικού βάρους εκατό (100) γραμμαρίων, πιθανόν ινδικής κάνναβης, σαράντα (40) ναρκωτικά χάπια, έξι (6) κινητά τηλέφωνα, τέσσερα (4) αυτοσχέδια μαχαίρια, ένας (1) αυτοσχέδιος ρευματοκλοπέας, δύο (2) φορτιστές κινητών τηλεφώνων, δύο (2) hands-free, μία (1) αυτοσχέδια λίμα κοπής σιδήρου και έξι (6) κάρτες sim.

Οι έρευνες για την ανεύρεση παράνομων και μη προβλεπόμενων από τον Σωφρονιστικό Κώδικα αντικειμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα θασυνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό για την αποτροπή κάθε έκνομης ενέργειας, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Έρευνα και τον Ιανουάριο σε 7 κελιά βαρυποινητών

Δεν είναι η πρώτη φορά που η έρευνα των Αρχών ανακαλύπτει επικίνδυνα αυτοσχέδια αντικείμενα ή ναρκωτικές ουσίες στα κελιά κρατουμένων στις φυλακές Δομοκού.

Και στις αρχές του χρόνου, δεκάδες αυτοσχέδια αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, όπως μαχαίρια και… σουβλιά, είχαν εντοπιστεί στις φυλακές Δομοκού, κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικού ελέγχου της Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει έφοδος σε επτά κελιά συνολικά 17 κρατουμένων και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 12 κρατούμενων για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024