Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Johnny Depp: Η ένθερμη υποδοχή του στις Κάννες

Johnny Depp: Η ένθερμη υποδοχή του στις Κάννες

Ο Depp παραβρέθηκε στο κόκκινο χαλί της προβολής της ταινίας και στην τελετή έναρξης στο 76ο ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Palais des Festivals.

Η πρεμιέρα του «Jeanne Du Barry» με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp την Τρίτη 16/05 στην έναρξη του φεστιβάλ των Καννών σηματοδοτεί τον πρώτο μεγάλο ρόλο του ηθοποιού στην οθόνη μετά την αμφιλεγόμενη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση με την πρώην σύζυγό του Amber Heard.

Η συγκίνηση του ηθοποιού από τη θερμή υποδοχή

Η γαλλόφωνη ταινία του ηθοποιού, στην οποία πρωταγωνιστεί ως Λουδοβίκος XV, ο βασιλιάς της Γαλλίας από τον Σεπτέμβριο του 1715 έως τον θάνατό του το 1774, απέναντι από την σκηνοθέτη Maïwenn, η οποία υποδύεται την Jeanne du Barry, μια γυναίκα της εργατικής τάξης που «χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τη γοητεία της για να ανεβαίνει ένα προς ένα τα σκαλιά της κοινωνικής σκάλας».

Η αποθέωση από το κοινό

Μετά την προβολή της ταινίας, το κοινό χειροκρότησε την ταινία για 7 λεπτά όρθιο, το οποίο, σύμφωνα με ένα απόσπασμα από την προβολή που μοιράστηκε το Variety, άφησε τον 59χρονο Depp να δακρύζει από συγκίνηση. Αν και η ταινία δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας στις για το ευρύ κοινό, η πρεμιέρα της στο φεστιβάλ έρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την ετυμηγορία στην αμφιλεγόμενη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Depp με την πρώην σύζυγό του Amber Heard για ένα άρθρο που έγραψε το 2018 σχετικά με το ότι προχώρησε σε καταγγελίες για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024