Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας μηχανοδηγός τρένου στη Βρετανία ξέσπασε σε κλάματα μπροστά δεκάδες ανθρώπους - Διαβάστε τον λόγο

Ένας μηχανοδηγός τρένου στη Βρετανία ξέσπασε σε κλάματα μπροστά δεκάδες ανθρώπους – Διαβάστε τον λόγο

Καταχειροκροτήθηκε από επιβάτες, φίλους και συναδέρφους

Ο Τζο Κριν, 69 ετών έκανε την τελευταία του διαδρομή με το τρένο TransPennine Express, ύστερα από 52 χρόνια υπηρεσιών στους σιδηροδρόμους της Βρετανίας.

Τη Δευτέρα, μετά το τέλος της τελευταίας διαδρομής, όταν ο Τζο κατέβηκε από το τρένο αντίκρισε στην αποβάθρα την οικογένειά του, τους φίλους και συναδέρφους του να τον καταχειροκροτούν.

Ο ίδιος φυσικά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και ξέσπασε σε δάκρυα.

Οι αγαπημένοι του είχαν συγκεντρωθεί στον σταθμό για να τον αποχαιρετήσουν και να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του πάνω από πέντε δεκαετίες.

«Επίσημα συνταξιοδοτήθηκε»

Ο Τζο έλαβε επίσης μία ζώνη που έγραφε «Επίσημα συνταξιοδοτήθηκε», καθώς και ένα πιστοποιητικό που σηματοδοτούσε τη μακρά καριέρα του στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Η πορεία του στους σιδηροδρόμους ξεκίνησε το 1971, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Ξεκίνησε ως φροντιστής στο βαγόνι εστίασης της British Rail, προτού φτάσει να γίνει μηχανοδηγός.

«Έχω πάνω από μισό αιώνα πολύτιμων αναμνήσεων στον σιδηρόδρομο και σημαίνει πολλά για μένα που μοιράστηκα το τελευταίο μου ταξίδι τόσο με την οικογένειά μου όσο και με την οικογένεια των σιδηροδρόμων.

Ανυπομονώ να περάσω περισσότερο χρόνο με τη σύζυγό μου τους γιους μου και την ευρύτερη οικογένεια, που ήρθαν με περίσκεψη να δουν την τελευταία μου διαδρομή» δήλωσε ο ίδιος στο BBC.

Το τέλος μίας εποχής

Ο Μάθιου Γκόρντον, διευθύνων σύμβουλος της TransPennine Express, δήλωσε: «Η συνταξιοδότηση του Τζο σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, αλλά η κληρονομιά του και η συνεισφορά του προς τη μελλοντική γενιά οδηγών θα συνεχιστεί».

Μετά την ανάρτηση του βίντεο με τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του Τζο στο Facebook, ο κόσμος του ευχήθηκε καλή τύχη στα σχόλια.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024